Insomniac brengt statement rondom hack naar buiten

Insomniac brengt statement rondom hack naar buiten

'We zijn zowel verdrietig als boos om de recente criminele cyberaanval op onze studio'

PlayStation-studio Insomniac Games heeft een statement naar buiten gebracht omtrent de cyberaanval en de uitgelekte informatie die daaruit is voortgekomen.

Dat deed het bedrijf op X. "Bedankt voor de vele berichten van steun en compassie. Het wordt enorm gewaardeerd. We zijn zowel verdrietig als boos om de recente criminele cyberaanval op onze studio en de emotionele impact die het op onze ontwikkelaars heeft. We richten ons de laatste dagen binnenwaarts om elkaar te kunnen steunen."

Het bericht vervolgt: "We zijn er van op de hoogte dat er onder de gestolen data persoonlijke informatie over onze huidige en voormalige werknemers, alsmede onafhankelijke aannemers zit. Het bevat ook vroege ontwikkeldetails over Marvel's Wolverine voor PlayStation 5. We blijven onderzoeken welke data precies is uitgelekt."

"Deze ervaring is enorm verontrustend voor ons. We willen dat iedereen de games die we ontwikkelen op de bedoelde manier ervaart, en op de manier die onze spelers verdienen. Maar Insomniac is net als Logan veerkrachtig. We blijven zoals gepland aan Marvel's Wolverine werken. De game is in vroege productie en zal ongetwijfeld enorm veranderen tijdens de ontwikkeling, en dat geldt voor al onze plannen."

Het bedrijf sluit af: "Hoewel we ieders enthousiasme waarderen, zullen we officiële informatie rondom Marvel's Wolverine delen wanneer de tijd rijp is. We willen namens iedereen bij Insomniac jullie bedanken voor jullie voortdurende steun in deze uitdagende tijd."

Zoals vorige week te lezen viel, werd Insomniac Games getroffen door een cyberaanval. Sinds eerder deze week verschijnt er daardoor veel informatie rondom de studio online, waaronder gelekte beelden van het aankomende Wolverine en een line-up aan toekomstige games. Ook is er artwork en informatie van een geannuleerde multiplayergame rondom Spider-Man uitgelekt. De laatste dagen wordt er daarnaast een vroege, speelbare versie van Wolverine op internet verspreid.

View post on X
Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb nergens iets gelezen over mogelijke DLC voor Spider-Man 2. Zou dat er dit keer niet inzitten?

0

Aanbevolen voor jou