Insider: 'Resident Evil 9 verschijnt in 2025'

Insider: 'Resident Evil 9 verschijnt in 2025'

Zou volgend jaar worden aangekondigd

Volgens de doorgaans betrouwbare horror-insider Dusk Golem brengt Capcom in 2025 het volgende genummerde deel van Resident Evil uit.

Dusk Golem deed zijn uitspraken in de Discord-server van The Snitcher, een andere bekende leaker. Hij claimt informatie te hebben gekregen over meerdere games van Square Enix, Sega en Capcom, maar hij wilde niet alle plannen delen. Zo zou hij weten over 'alle grote Resident Evil-games' van nu tot 2029.

Hoewel DuskGolem niet alles wil delen, vertelt hij uiteindelijk wel dat Resident Evil 9 gepland zou staan voor 2025. "2025, dat zal ik zeggen, maar het wordt waarschijnlijk volgend jaar aangekondigd. Ik zeg verder niks over RE, maar dit zal ik jullie geven."

Vooralsnog heeft Capcom geen aankondigingen gedaan over de toekomst van Resident Evil. De laatst verschenen game is de remake van Resident Evil 4, die eerder dit jaar uitkwam. Tom Kerkhof gaf de game een 8,5 in onze review: "Resident Evil 4 neemt alles wat goed was aan de oorspronkelijke game en stopt dat in een glanzend nieuw jasje. Het eindresultaat is net zo actievol als voorheen, net iets griezeliger en vooral veel, véél mooier."

Resident Evil leak

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou