Inhoud Digital Deluxe Edition van Spider-Man 2 bekend

Inhoud Digital Deluxe Edition van Spider-Man 2 bekend

Game komt op 20 oktober uit

Tijdens de State of Play afgelopen donderdagavond werd niet alleen een nieuwe trailer van Spider-Man 2 getoond, de inhoud van de Digital Deluxe Edition werd ook bekendgemaakt.

De Digital Deluxe Edition bevat tien exclusieve pakken voor Spider-Man, extra items voor de fotomodus en twee skillpoints die meteen beschikbaar zijn. De tien pakken - waaronder Apunkalyptic Suit, Tactical Suit, 25th Century Suit en Biomechanical Suit - zijn in samenwerking met diverse artiesten gemaakt. In het filmpje hieronder worden ze getoond.

De nieuwe trailer van de game zelf die donderdag werd getoond kan hier bekeken worden en richt zich op de activiteiten in een uitgebreider New York. Lees daarnaast hier een uitgebreide preview van de game.

Marvel's Spider-Man 2 komt op 20 oktober uit voor PlayStation 5. Zowel Peter Parker als Miles Morales belangrijke rollen in de game - mensen kunnen schakelen tussen de twee helden. Beide Spider-Mans hebben ook nieuwe moves. Zoals eerder onthuld verkennen spelers niet alleen Manhattan, maar ook Queens en Brooklyn in de game.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb de deluxe edition al maanden geleden gekocht op de PS Store, maar daar stond toen al wat je kreeg en wat hier boven staat beschreven?

0
test

Komen deze extra's voor diegenen die niet de digitale deluxe editie hebben besteld, in de PlayStation store beschikbaar om aan te schaffen? Zo ja, weet er iemand of deze content op de dag van de release al beschikbaar is in de store?

0

Aanbevolen voor jou