Informatie over Final Fantasy 7 Rebirth is aanstaande

Informatie over Final Fantasy 7 Rebirth is aanstaande

Game staat nog in de cloud

Tetsuya Nomura, de regisseur van Final Fantasy 7 Rebirth, heeft wederom een antwoord gegeven op een vraag over het spel. Zo stelt hij dat we "binnenkort" meer informatie over de game moeten verwachten.

Hoewel zijn antwoord vrij kort en nietszeggend is, geeft het fans toch hoop dat een nieuwe trailer voor Final Fantasy 7 Rebirth nabij is. Deze week vinden er namelijk verscheidene gameshowcases plaats, waaronder het Summer Game Fest 2023 van vanavond. Daar is ook Square Enix aanwezig. Hint Tetsuya Nomura met zijn "binnenkort" naar mogelijk deze week?

View post on Twitter

Square Enix deelde vorig jaar de eerste teaser trailer van Final Fantasy 7 Rebirth, het tweede deel van een trilogie van de Final Fantasy 7-remake. Sindsdien is het vrij stil geweest rondom de titel, afgezien van een paar kleine stukjes informatie op het officiële Twitter-account van de game. Zo leerden we deze week dat de wereld in de game meer open is dan in het voorgaande deel en dat nieuwe personages zich zullen aansluiten bij het team van hoofdpersonage Cloud Strife.

Final Fantasy 7 Remake staat gepland voor de PlayStation 5 voor eind dit jaar of begin volgend jaar. Het is ook mogelijk dat Square Enix wacht met een trailer tot volgende maand, aangezien Final Fantasy 16 op 22 juni wordt uitgebracht en het Japanse bedrijf zich momenteel voornamelijk richt op de marketing van die game.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Final Fantasy 7 Rebirth

Final Fantasy 7 Rebirth kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

release datum AUB. Hahaha zelfs al het niet dit jaar is. of een mooie trailer. Ik ben voor de 3e keer met de remake bezig, voor het eerst op de current gen dus ik zie wel zitten om wat meer van Rebirth te zien.

0

Aanbevolen voor jou