Info en artwork van geannuleerde Spider-Man-multiplayergame gelekt

Info en artwork van geannuleerde Spider-Man-multiplayergame gelekt

Game werd vergeleken met Grand Theft Auto Online

Insomniac Games werkte aan een online multiplayergame rondom Spider-Man. De game zou inmiddels zijn geannuleerd, maar er is wel artwork uitgelekt.

Zoals vorige week te lezen viel, werd Insomniac Games getroffen door een cyberaanval. Sinds gisteren verschijnt er daardoor veel informatie rondom de studio online, waaronder gelekte beelden van het aankomende Wolverine en een line-up aan toekomstige games.

Blijkbaar werkte de studio ook aan een online multiplayergame genaamd Spider-Man: The Great Web. De actie-adventuregame met een open spelwereld wordt in slides van een presentatie vergeleken met Grand Theft Auto Online. De game zou dan ook in-game aankopen bevatten, alsmede een battle-pass.

Op gameforum ResetEra kunnen alle slides van de presentatie bekeken worden indien gewenst. Waarom de game uiteindelijk is geannuleerd is niet duidelijk, maar waar Sony eerst van plan was om twaalf live-service-games voor april 2026 uit te brengen, is de helft inmiddels uitgesteld en The Last of Us Online geannuleerd. Mogelijk vindt er intern dan ook een verschuiving qua focus plaats.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De enigszins interessante multiplayer games worden geannuleerd, maar de zoveelste shooter gaat waarschijnlijk wel uitkomen. Echt tof man! FF serieus, letterlijk al het nieuws dat we over de multiplayer games van Sony krijgen is kut

0

Sony heeft qua nieuws sowieso niet zo'n best jaar. Ontslagen, weinig 1st-party games, prijsstijgingen, hacks/leaks, gecancelde games, etc. Frustrerend allemaal...

0

Er staat nergens dat dit geannuleerd is. Misschien onderdeel van Spiderman 3. Echter dit project kan nog steeds in ontwikkeling zijn. En niet op de roadmap omdat het een recente game pitch is.

0

Aanbevolen voor jou