Housemarque 'hoort' vraag om save-optie in Returnal

Housemarque 'hoort' vraag om save-optie in Returnal

Housemarque geeft aan de vraag om een save-optie voor Returnal te horen.

Dat laat de ontwikkelaar weten op Twitter, waarbij het linkt naar een Reddit-post over het onderwerp. Daarin wordt opgeroepen om 'niet giftig' te doen tegen spelers die vragen om een save-optie voor de roguelike. 

Momenteel is het zo dat - zoals gebruikelijk bij het genre - spelers min of meer op nieuw beginnen met de game wanneer ze sterven. Een poging kan meerdere uren duren, tijd die spelers aangeven niet altijd te hebben.

"We horen de community en we houden van jullie allemaal. We hebben nu niets om aan te kondigen, maar blijf spelen en geniet van de uitdaging!", zegt de ontwikkelaar op Twitter.

Returnal verscheen deze week exclusief voor PlayStation 5.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat zou wel mooi zijn. Al is het alleen om bijvoorbeeld de volgende dag verder te gaan. Super vet spel verders. Steeds opnieuw stoort me nog niet. Alleen die game brekende bug wel. Soms in een kamer als je een item maakt kan je hem niet oppakken en blijft de deur ook dicht. Kan niks anders doen dan de cycle opnieuw te beginnen. Echt irritant als je net een goede run hebt. Ze zeggen dat als je je default pak aandoet het niet voorkomt. Ben het nu aan het testen.

0
test

@Raxpherion kan je de sleep mode van de ps5 dan niet gebruiken? Als dat je grootste gemis is dan lijkt me dat geen issue.

0
test

@Jumpman sleep mode is een optie, maar dan kun je dus al die tijd je ps5 ook niet voor andere zaken of andere games gebruiken. Ik snap de beweegredenen van Housemarque, maar het is gewoon niet helemaal ideaal.

0
test

@Jumpman ja klopt. Als ik alleen returnal zou spelen wel maar deze week resident evil en binnenkort biomutant erbij. Beetje afwisselen. Word hem dan niet met rust modus. De bug heb ik niet meer gehad sinds ik mijn default pak weer heb aangedaan.

0

@Jumpman Dat werkt zolang je PS5 niet ineens 's nachts besluit om of zelf of de game te updaten. En zoals anderen hebben gezegd, iets anders doen met je PS5 kan ook niet. Niet kunnen saven in een roguelike is nog prima als het zoals Hades(waar je overigens wel kan saven) maar 40 minuten over een run doet. Bij Returnal lees ik dat een run soms meer dan 3 uur lang kan zijn.

0
test

Roguelike leuk maar normaal is een roguelike kortere stukjes dan 2 a 3 uur wat Returnal in neemt, 2 a 3 uur voor je de eind baas bereikt kan ik moeilijk kort noemen. Geef desnoods een save 15 min voor de baas verschijnt om het minder irritant te maken, ben je niet sterk genoeg ga dan terug om te zien of je wat vergeten bent. Maar goed de game is 2 dagen uit en wordt al veel 2e hands aangeboden, nog ff kan de naam verandert worden naar Refundal.

0

Aanbevolen voor jou