Housemarque hint naar iets gerelateerd aan Returnal

Housemarque hint naar iets gerelateerd aan Returnal

Ontwikkelaar Housemarque is bezig met iets gerelateerd aan Returnal, zo blijkt op social media.

Op Twitter plaatste de studio een vage foto van een rotsachtig wezen, met daarbij de opmerking 'Atropos...?'. Atropos is de naam van de planeet waar Returnal zich afspeelt. Senior narrative director Eevi Korhonen retweette het bericht vervolgens en zei: "We hebben iets ongelooflijks gefilmd vandaag. Hopelijk kunnen we binnenkort meer delen!" 

Meer informatie is er nu nog niet. Het rotsachtig wezen op de foto komt op dit moment voor zover bekend niet in de game voor. Mogelijk gaat het om nieuwe content voor Returnal.

Returnal verscheen eerder dit jaar op PlayStation 5 en ontving een 8 op Gamer.nl: "Returnal combineert de adrenaline van een bullet hell-shooter, de diepgang van een roguelike en de allure van een blockbustergame. Die bijzondere mix zorgt voor een spelervaring die net zo onvergetelijk is als onvergeeflijk."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Please be true... 1 van de beste games van dit jaar! Speel graag meer nieuwe content!

0
test

Die save functie kwam veelste laat. Ik had hem al uitgespeeld. Ben benieuwd wat ze eventueel toevoegen. Wat ik wel jammer vond is dat de game aardig random was met wapens, je kon soms echt vet veel pech hebben en letterlijk niks vinden. En andere keren had je alle mazzel die er was en knalde je iedereen dood. De laatste levels in 1x gehaald met nog een extra leven over en nog een returnal ofsow, de laatste baas was regelrecht simpel en makkelijkere dan de eerste baas laat staan de derde op die platformen.

0

Aanbevolen voor jou