Online multiplayergame binnen Horizon-franchise zou niet zijn geannuleerd

Online multiplayergame binnen Horizon-franchise zou niet zijn geannuleerd

Eerder deze week vielen er ontslagen bij Guerrilla Games

De online multiplayergame binnen de Horizon-franchise waar Guerrilla Games aan werkt zou niet zijn geannuleerd.

Dat claimt Bloomberg-journalist Jason Schreier te hebben vernomen. Vlak nadat de PlayStation-ontslagronde eerder deze week werd aangekondigd - en het bedrijf liet weten dat het diverse projecten had geannuleerd - vroeg iemand Schreier op social media of de nieuwe Horizon-game met online multiplayerelementen daar ook onder viel. "Nee", zo antwoordde de journalist stellig.

Het Amsterdamse Guerrilla Games liet eind 2022 weten de Horizon-reeks te willen uitbreiden met een multiplayergame. Via een vacature bevestigde men dat het om een "nieuwe cast aan personages" en een "unieke grafische stijl" ging. Begin 2023 lekten er mogelijke vroege beelden uit van het spel, waarin inderdaad een nieuwe grafische stijl getoond werd. Het bedrijf gaf in 2022 daarnaast aan dat het aan "epische soloavonturen" rondom hoofdpersonage Aloy blijft werken.

Hoewel er geen precieze details door Sony werden gegeven, meldde het AD eerder deze week wel dat er ook ontslagen bij Guerrilla zijn gevallen als onderdeel van de ontslagronde bij PlayStation. Het zou om tien procent - circa veertig werknemers - gaan.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou