Horizon-mmo heet mogelijk 'Land of Salvation'

Horizon-mmo heet mogelijk 'Land of Salvation'

NCSoft zou al enkele jaren aan de game werken

De mmo binnen de Horizon-franchise die naar verluidt in ontwikkeling is bij NCSoft, zou mogelijk als subtitel 'Land of Salvation' hebben.

Insider Kurakasis deelde alle info die hij kon vinden over de mmorpg op X. Hij liet daarbij weten dat de ontwikkeling van de game min of meer bevestigd is dankzij vacatures. Daarbij werd er in een van de vacatures een logo van de game getoond in dezelfde stijl als de logo's van de Horizon-games. De codenaam voor de game zou Project Skyline zijn.

Vooralsnog zou het spel in ieder geval in ontwikkeling zijn voor pc en mobiel - een PS5-versie werd niet genoemd in de beschrijvingen - en op Unreal Engine 5 draaien. De insider meldt dat dit niet betekent dat de game niet naar PS5 komt, maar dat er alleen nog geen officieel bewijs is voor een PS5-versie. Afgelopen september zouden er zo'n 140 mensen aan het project hebben gewerkt, en de ontwikkeling zou onder leiding staan van Hong-Young Choi, die voorheen de ontwikkeling van Lineage W leidde.

Begin vorig jaar lekten er al beelden uit van een mogelijke multiplayergame in het Horizon-universum, al zou het volgens geruchten om een andere game gaan dan de hierboven vermeldde mmo. Eind vorig jaar kondigden Sony en NCSoft in ieder geval wel een strategische samenwerking aan, wat het gerucht over een samenwerking rondom de Horizon-mmo versterkt.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tsja. Zowat elk bedrijf wil een eigen melkkoe in de markt zetten. Helaas is er maar ruimte voor een paar MMO's en liveservice games. Als je niet bij de beste hoort kun je binnen een paar maanden je servers sluiten en is al het werk voor niets geweest.

4
test

Ok mooie constatering maar wat is je conclusie?

-4
test

Denk als je beetje oplet dan zie je meer games snel weer sluiten dan dat ze open blijven. Maar zegt niet dat dit perse een fail word, sea of thieves is ook een succes geworden en wie had dat verwacht. Maar als de game dus naar pc en mobiel en ps5 niet maybe, dan heb ik er al geen hoge verwachtingen van zelf helaas.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 2 januari 2024 - 13:39]

1

Aanbevolen voor jou