Horizon Forbidden West-uitbreiding Burning Shores aangekondigd

Horizon Forbidden West-uitbreiding Burning Shores aangekondigd

De Horizon Forbidden West-uitbreiding Burning Shores is vannacht tijdens The Game Awards uit de doeken gedaan.

Er deden onlangs al geruchten de ronde over de uitbreiding, maar nu is hij officieel onthuld. In de uitbreiding reist Aloy af naar de Burning Shores, een gebied dat in het hoofdspel al genoemd werd. Het gebied stond voorheen bekend als Los Angeles.

Volgens ontwikkelaar Guerrilla Games is de uitbreiding zo ambitieus, dat hij alleen voor de PlayStation 5-versie van het spel kan verschijnen - een PS4-versie van de dlc komt dus niet uit.

De regio ten zuiden van de Tenakth Clan Lands ligt in puin en kan te voet, vliegend en zwemmend verkend worden. Het verhaal speelt zich af na het einde van de hoofdgame. Spelers kunnen nieuwe personages en avonturen verwachten. Op PlayStation Blog valt iets meer te lezen en zijn ook screenshots te vinden, maar meer details volgen snel.

Burning Shores moet op 19 april 2023 verschijnen. Hieronder is een korte trailer te zien. Een prijs voor de dlc is nog niet bekend.

Watch on YouTube
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice!

0
test

Beetje vreemd dat een DLC alleen voor de current gen is, en de base game wel geschikt voor PS4. Maar misschien wel goed dat ze voor de kwaliteit gaan ipv een compromis en hem op PS4 speelbaar maken.

0
test

@Aerofox81 ik begreep dat ze veel meer in de base game hadden willen stoppen. maar om het ook voor de ps4 beschikbaar te maken, waren er wat compromissen. onder andere het vliegen pas op het einde van de game. Dat de ps5 niet veel nog was verkocht zal kwa geld ook wel een beslissing zijn geweest.

0

Aanbevolen voor jou