Horizon Forbidden West is meer dan 8,4 miljoen keer verkocht

Horizon Forbidden West is meer dan 8,4 miljoen keer verkocht

Complete reeks is meer dan 32,7 miljoen keer verkocht

Horizon Forbidden West is inmiddels meer dan 8,4 miljoen keer verkocht.

Dat heeft Guerrilla Games aangekondigd in een artikel op PlayStation Blog waarin gepraat wordt over de twintigjarige geschiedenis van de ontwikkelaar. De game kwam in februari vorig jaar uit op PlayStation 5 en PlayStation 4, al is onlangs de uitbreiding Burning Shores uitgekomen - alleen voor PS5.

De complete Horizon-reeks - waaronder Horizon Zero Dawn, Horizon Forbidden West en Horizon Call of the Mountain vallen - is meer dan 32,7 miljoen keer verkocht. Daarbij hebben "miljoenen spelers daarbovenop" de franchise via PlayStation Plus ontdekt.

Guerrilla benadrukt in het artikel ook dat "Aloy's avonturen voorgezet worden". Nieuws is dat niet - afgelopen maand werd al bevestigd dat het personage terugkeert in een vervolg. Daarnaast wordt er aan een online multiplayergame binnen de franchise gewerkt, waar begin dit jaar beelden van uitlekten.

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heb hem al ff liggen maar op een of andere manier pakt die mij nog niet echt... Zero down heb ik wel zowat 100% uitgespeeld!

0
test

@dennis070 heb percies het zelfde, heb dan wel deel 2 uitgespeeld maar toen ik verhaal klaar had ging het spel van me ps af en probeerde het later nog een keer op te pakken voor platinum maar daar was ik na 10 min toch klaar mee.

0

@hulstpower ik vind de map vooral heel groot en verlies me zelf dan der in, en dan zet ik me console uit haha...

0

Aanbevolen voor jou