Horizon Forbidden West: Complete Edition voor PS5 en pc aangekondigd

Horizon Forbidden West: Complete Edition voor PS5 en pc aangekondigd

PS5-versie verschijnt op 6 oktober, pc-versie begin 2024

Er verschijnt een Complete Edition van Horizon Forbidden West, zowel op PlayStation 5 als pc.

Dat heeft Sony vandaag aangekondigd via PlayStation Blog. Er gingen al geruchten over een Complete Edition nadat er een leeftijdskeuring voor de game verscheen en insider Billbil-kun meldde dat deze ook naar pc zou komen, maar nu is dat dus bevestigd.

De Complete Edition van Horizon Forbidden West bevat naast het hoofdspel ook de uitbreiding Burning Shores. Daarnaast is er een digitale soundtrack en digitale artbook, de eerste volume van een digitale comic, een extra pose en gezichtsverf voor in de fotomodus, en diverse in-game extra's zoals een Nora Thunder Elite-outfit.

De Complete Edition gaat 59,99 euro koten en komt op 6 oktober beschikbaar voor PlayStation 5. De pc-versie van het spel moet ergens begin 2024 verschijnen op Steam en Epic Games Store. Het is voor het eerst dat de game op pc uitkomt, al is voorganger Horizon Zero Dawn al wel op pc verkrijgbaar. De pc-versie wordt ontwikkeld in samenwerking met Nixxes Software.

Horizon Forbidden West kreeg een 9 op Gamer.nl van Ron Vorstermans: "Mooier, soepeler, beter geschreven, een consistent verhaal, meer verrassingen en betere hoofd- en zijmissies: Horizon Forbidden West is op bijna ieder front beter dan Horizon Zero Dawn."

Redacteur Lars Cornelis gaf een 7 aan uitbreiding Burning Shores: "Het is makkelijk om te roepen dat Horizon Forbidden West: Burning Shores ‘leuk voor de fans’ is. De uitbreiding biedt immers meer van hetzelfde en het verhaal rolt de rode loper uit voor Horizon 3. Maar veel meer zit er niet in en dat maakt het ook een hele gemakzuchtige uitbreiding. We kunnen niet aan de indruk ontkomen dat er meer gedaan had kunnen worden met het tektonisch instabiele Los Angeles."

Watch on YouTube
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou