Horizon Forbidden West: Burning Shores doelwit van 'review bombing'

Horizon Forbidden West: Burning Shores doelwit van 'review bombing'

2,9 gemiddeld

De dlc Burning Shores voor Horizon Forbidden West is het doelwit geworden van 'review bombing' op Metacritic.

Gebruikers laten massaal lage cijfers achter op de aggregatie-website voor de dlc. Het gemiddelde cijfer van gamers ligt daardoor op het moment van schrijven op een 2,9, terwijl recensenten op een gemiddelde van 8,1 uitkomen voor de uitbreiding. 

Sommigen gebruikers zijn teleurgesteld over de gameplay of het feit dat de dlc alleen voor PlayStation 5 verscheen. Het overgrote merendeel klaagt echter over een gebeurtenis aan het einde van het verhaal.

Let op: de volgende alinea's bevatten spoilers voor het verhaal van Burning Shores!

Tijdens de dlc ontstaan er romantische gevoelens bij Aloy voor het nieuwe vrouwelijke personage Seyka. Aan het eind kunnen spelers ervoor kiezen om Seyka te zoenen, wat het eerste romantische moment is voor Aloy in de Horizon-serie.

In de recensies van gebruikers wordt vooral veel geklaagd over dit liefdevolle moment tussen twee personages van hetzelfde geslacht.

 

Let op: de reacties zijn tijdelijk uitgeschakeld en gaan maandag weer open. Dan zijn we beter in staat de reacties te modereren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als dat de reden is om een laag cijfer te geven ben je wel erg sneu.

0

"kunnen het kennelijk niet aan": nee, het is overwegend kritiek op "weer woke door je strot geduwd krijgen" en dat lijkt me heel terecht. Je voelt je namelijk als niet-activist steeds weer belazerd als je wel betaald hebt voor een game en daar achter moet komen, of je dierbare franchises om zeep geholpen ziet worden (hoi Disney). Je wilt gewoon lekker gamen, zoals dat met Nintendo kan, of met Kojima. Als iets echt past binnen een verhaal of ervaring is dat prima, alleen het spat er altijd vanaf "hier moet weer wat verteld worden" en je wordt er doodmoe van.

0

Aanbevolen voor jou