Horizon Call of the Mountain-update voegt toegankelijkheidsopties toe

Horizon Call of the Mountain-update voegt toegankelijkheidsopties toe

Ook worden diverse bugs opgelost

Er is een update voor Horizon Call of the Mountain uitgekomen waarmee onder andere diverse toegankelijkheidsopties zijn toegevoegd.

Zo kan men met update 1.04 zelf bepalen hoe de ondertiteling er uitziet, bijvoorbeeld met een zwart balkje als achtergrond of verschillende kleuren afhankelijk van welk personage spreekt. Ook de grootte kan bepaald worden.

Verder kan het contrast van de game nu worden verhoogd waardoor het makkelijker is om interactieve items te spotten, en kunnen pijlen en tools nu automatisch gecraft worden. Ook kunnen vertraagde sprongen en tutorialberichten worden uitgezet. Tot slot lost de update diverse bugs op. De complete patch notes zijn hier te vinden.

Horizon Call of the Mountain is een PlayStation VR2-game gebaseerd op de franchise van het Nederlandse Guerrilla Games en is samen met Firesprite ontwikkeld. Gedurende de game krijgen spelers als het nieuwe personage Ryas diverse wapens en gereedschappen om elke situatie aan te kunnen. Daarnaast ontmoet men diverse nieuwe en bekende personages. Naast de verhalende campagne bevat Call of the Mountain ook een 'River Ride-ervaring', waarin spelers op hun gemak in een boot kunnen genieten van de omgeving.

Harry Hol gaf een 7,5 aan de game in de Gamer.nl-recensie: "Horizon Call of the Mountain is vooral een showcase van Sony’s nieuwe virtualrealityheadset. Daarmee laat het zien dat de PS VR2 technisch de beste vr-bril is die op dit moment verkrijgbaar is. En ja, de ps5 kan dat allemaal prima bijhouden. Qua gameplay voelt het toch vooral als een ‘greatest hits’ van eerdere vr-spellen, maar wel samengesmolten tot een mooi, zeven uur durend geheel. De gevechten tegen de immense machines behoren tot de hoogtepunten. En hoewel het klimmen goed werkt, is er net iets te veel van."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou