Hoogtepunten van Spider-Man 2 Comic-Con-panel nu te zien

Hoogtepunten van Spider-Man 2 Comic-Con-panel nu te zien

Game komt op 20 oktober uit op PlayStation 5

Afgelopen week werd er een panel rondom Marvel's Spider-Man 2 gehouden tijdens San Diego Comic-Con. Sony PlayStation heeft nu een videosamenvatting met de hoogtepunten van het panel gedeeld.

Tijdens het uur durende panel, genaamd 'Symbiotic Relationships', praatten onder andere creative director Bryan Intihar, senior art director Jacinda Chew en senior game director Ryan Smith over de aankomende game.

Daarnaast waren diverse stemacteurs uit de game, waaronder Yuri Lowenthal (Peter Parker), Laura Bailey (Mary-Jane Watson) en Nadji Jeter (Miles Morales) aanwezig. De onderstaande video vat de hoogtepunten van het gesprek samen.

Tijdens het panel werd ook een nieuwe trailer van Spider-Man 2 getoond. Daarnaast werd een speciale PlayStation 5-bundel onthuld. Bekijk de trailer en de bundel hier.

Tijdens de Summer Game Fest-liveshow vorige maand werd aangekondigd dat Marvel's Spider-Man 2 op 20 oktober op PlayStation 5 uitkomt. Zowel Peter Parker als Miles Morales belangrijke rollen in de game - mensen kunnen schakelen tussen de twee helden. Beide Spider-Mans hebben ook nieuwe moves. Daarnaast kunnen spelers East River te Queens verkennen, een van de speelbare locaties in de game.

Het lijkt er op dat Insmoniac Games niet alleen aan Spider-Man 2 en Wolverine werkt, maar ook aan een mysterieuze derde game - mogelijk met een focus op multiplayer.

Watch on YouTube
Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb er wel zin in heb hem al besteld, deel 1 was ook goed en ratched games ook dus het b er wel vertrouwen in.

0

Aanbevolen voor jou