Hoogtepunten: Battlefield 2042 trapt moeizaam af

Hoogtepunten: Battlefield 2042 trapt moeizaam af

Heb je wat gemist of wil je nog even alles op een rijtje hebben? Wij hebben voor jouw gemak een overzicht gemaakt van alle hoogtepunten van deze week!

Roblox klaagt YouTuber aan vanwege opruiend gedrag

The Roblox Corporaton, het bedrijf achter het populaire spel Roblox, klaagt YouTuber Ruben Sim aan. De YouTuber zou het bedrijf op allerlei manieren lastigvallen.

Lees verder

Roblox

Lego Builder's Journey nu verkrijgbaar op Xbox

Lego Builder's Journey is nu digitaal verkrijgbaar op Xbox Series X en S en Xbox One.

De game was eerder al verschenen op pc en Nintendo Switch, en laat spelers allerlei puzzels oplossen met Lego-constructies om zo een Lego-poppetje rond te kunnen laten lopen.

Lees verder

Lego Builder's Journey

Battlefield 2042 trapt moeizaam af

Twee weken na onze eerste bevindingen per review in progress lijkt de lancering van Battlefield 2042 uitgehard. De servers draaien op volle toeren, maar de ervaringen daarop doen eerder twijfelen dan overtuigen. In de basis heeft de nieuwe Battlefield aardig wat potentie, maar de shooter wordt vooralsnog afgescheept in een erg wankel schip.

Battlefield splitst zichzelf ditmaal op in drie losse segmenten. All-Out Warfare is simpelweg ‘het nieuwe Battlefield’, Battlefield Portal remixt dat met eerdere nostalgie uit de serie en Hazard Zone staat op zichzelf als competitieve survivalmodus. Het is, zoals eerder al uiteengezet, aardig wat Battlefield. Tegelijkertijd maakt dat de shooter ook opvallend dun gelaagd, bij vlagen zelfs ondoordacht. Des te meer we spelen, des te schrijnender dat wordt.

Lees verder

Battlefield 2042

Dragon Ball: The Breakers krijgt volgende maand gesloten bèta

Spelers die zich inschrijven kunnen mogelijk op 4 en 5 december op bepaalde tijden met de game aan de slag. Op zaterdag zijn de servers tussen 03:00 en 07:00 uur, 13:00 en 17:00 uur, en 19:00 tot 23:00 uur live, en op zondag tussen 03:00 en 07:00 uur.

Een nieuwe trailer legt daarnaast de spelsystemen van de game uit. In Dragon Ball: The Breakers moeten zogenaamde Survivors ontsnappen van een Raider. Surviors beschikken over verschillende middelen, zoals de zielen van bekende personages om terug te vechten. De Raider betreft een krachtige vechter uit het Dragon Ball-universum dat alle Survivors probeert uit te schakelen.

Lees verder

Dragon Ball: The Breakers

Nintendo veroordeelt Activisions reactie op giftige werksituatie

In navolging van Sony en Microsoft heeft ook Nintendo zich negatief uitgesproken over het gebrek aan actie bij Activision Blizzard om diens giftige werksituatie op te lossen.

Doug Bowser, de directeur van Nintendo Amerika, heeft zich daar in een interne e-mail over uitgelaten, zo heeft Fanbyte gemeld. "Net zoals jullie volg ik de laatste ontwikkelingen binnen Activision Blizzard en de blijvende berichten over seksuele intimidatie en giftigheid binnen het bedrijf. Ik vind deze berichten verontrustend. Ze staan haaks op mijn waarden en die van het bedrijf."

Lees verder

Activision Blizzard

Keanu Reeves wil Neo of John Wick niet in Mortal Kombat zien verschijnen

Als het aan acteur Keanu Reeves ligt, verschijnen personages Neo uit The Matrix en John Wick nooit in Mortal Kombat-games.

Dat laat hij weten tijdens het beantwoorden van vragen van fans in een video van Esquire. Hij werd gevraagd of hij een van de personages graag in een Mortal Kombat-game ziet verschijnen. "Als het aan mij ligt niet. Mortal Kombat is geweldig, maar Neo, John Wick... weet je, die doen hun eigen dingen. Mortal Kombat doet zijn eigen ding."

Lees verder

Mortal Kombat

Voorspel: China weert een hoop fantastische personages

Wil je in China een film zien of een game spelen, dan loop je tegen allerlei limieten aan. Regelmatig worden er scènes uit films geknipt die vanwege censuur niet zijn toegestaan. Recentelijk is er een memo gelekt waarin nieuwe regels zijn opgesteld voor games.

Hieruit blijkt dat games met stelletjes van hetzelfde geslacht verboden worden. Ook vrouwelijke mannen mogen niet meer, net als games waarin het gender van een personage niet direct duidelijk is.

Lees verder

Voorspel

Microsoft publiceert oude brief waarin het overname Nintendo bespreekt

Als onderdeel van de verjaardag van Xbox heeft Microsoft een oude brief gepubliceerd waarin het een overname van Nintendo bespreekt.

Dat merkte Eurogamer vandaag op. De brief is oorspronkelijk geschreven door de het toenmalige hoofd van hardware, Rick Thompson, en gericht aan voormalig Nintendo of America-directeur Jacqualee Story. Daarin probeert Thompson een meeting met voormalig hardware-hoofd Genyo Takeda en voormalig Nintendo-directeur Hiroshi Yamauchi op te zetten.

Lees verder

 

'Cyberpunk 2077 zal uiteindelijk bekendstaan als erg goede game'

Ontwikkelaar CD Projekt Red denkt dat Cyberpunk 2077 uiteindelijk als erg goede game bekend zal staan.

Dat meldt directeur Adam Kiciński in een interview met De Poolse krant Rzeczpospolita. "Cyberpunk 2077 is het grootste, meest ambitieuze en meest ingewikkelde project in onze zevenentwintigjarige geschiedenis. In bijna elk aspect hebben we geprobeerd onze grenzen te verleggen, net als we met elke The Witcher-game hebben gedaan."

Lees verder

Cyberpunk 2077

Tweede grote update voor Battlefield 2042 nu beschikbaar

Dice heeft de tweede grote update voor Battlefield 2042 uitgegeven.

Gisteren liet Dice al weten dat er vandaag een nieuwe update zou uitkomen. De gunplay moet daarmee in ieder geval verbeterd worden. Zo moeten kogels preciezer vijanden raken, vooral wanneer wapens ingezoomd zijn.

Lees verder

battlefield 2042battlefield 2042

Spelers vinden onafgemaakte vr-modus in GTA: The Trilogy

Ben Turpin van Rockstar Intel plaatste een video op Twitter waarin de modus is te zien in San Andreas. Dat lijkt een beetje op de first-person modus uit Grand Theft Auto 5, maar is toegankelijk door GTA.VR.1 in te typen in het debugmenu, wat insinueert dat het bedoeld was als vr-modus.

Logischerwijs kan de onafgemaakte modus alleen ingeschakeld worden via het debugmenu, wat weer alleen toegankelijk is door mods te gebruiken. Het is niet bekend waarom er uiteindelijk niets mee is gedaan; mogelijk was er niet genoeg tijd om de optie af te maken, of wellicht is het een test voor de vr-versie van San Andreas die aangekondigd is voor Oculus Quest 2.

Lees verder

gta the trilogy
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou