Hoofdrolspeler Star Wars Jedi-games staat open voor live-action-versie

Hoofdrolspeler Star Wars Jedi-games staat open voor live-action-versie

'Ik wil dat zijn verschijning betekenis heeft, ook voor het personage zelf'

Cameron Monaghan, de acteur die de rol van hoofdpersonage Cal Kestis vertolkt in de Star Wars Jedi-spellen, staat open voor een mogelijke live-action-versie van dit personage.

Kestis werd tijdens een panel op FanExpo Vancouver gevraagd of hij de rol van Kestis zou willen spelen in een live-action-film of -televisieserie (via The Direct). Daarop antwoordde hij dat hij dit alleen wil als het iets toevoegt.

"Het zou moeten kloppen", aldus de acteur, die vooral bekend is van zijn rol in de serie Shameless. "Daarmee bedoel ik dat het verhaal of het personage uit de games moet worden voortgezet. Ik wil niet dat hij zomaar verschijnt of er maar een beetje bij staat. Ik wil dat zijn verschijning betekenis heeft, ook voor het personage zelf. Met de juiste context zou ik het absoluut graag willen."

Het tweede deel in de Star Wars Jedi-serie, Survivor, kwam afgelopen jaar uit. Erik Nusselder gaf de game een 8 in de Gamer.nl-recensie: "Star Wars Jedi: Survivor pakt bijna alle verbeterpunten van het vorige deel overtuigend aan en is een Star Wars-avontuur om van te genieten. Tenminste, zolang de technische problemen je plezier niet vergallen."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kestis is geen interessant personage. Fallen Order wordt gered door een interessant idee rond PTSS, maar Survivor laat zien dat het schrijfwerk gecombineerd met Monaghan's acteerwerk een personage creeërt met het karakter van een baksteen. Er komt gewoon niks boeiends uit z'n mond.

1

Aanbevolen voor jou