Hoofdpersoon van Silent Hill 2 Remake krijgt mogelijk nieuw uiterlijk

Hoofdpersoon van Silent Hill 2 Remake krijgt mogelijk nieuw uiterlijk

Na de trailer eerder dit jaar was er wat kritiek op het uiterlijk van James Sunderland

Bloober Team en Konami hebben schijnbaar een nieuw uiterlijk aan Silent Hill 2 Remake-hoofdpersonage James Sunderland gegeven.

Op Reddit viel het mensen op dat er een nieuw icoon voor de game op Steam is geüpload (via SteamDB), waarin het hoofdpersonage een ietwat ander gezicht heeft dan in de eerder dit jaar verschenen trailer. Sommige fans hadden kritiek op het uiterlijk van het personage in die trailer, dus het lijkt er op dat de bedrijven wat met deze kritiek hebben gedaan. Op Steam zelf is overigens nog wel een screenshot te vinden met het 'oude' uiterlijk.

In onderstaande tweet zijn de verschillen duidelijk te zien. De bovenste screengrab toont het nieuwe uiterlijk, de middelste die uit de trailer van eerder dit jaar en de onderste die van het oorspronkelijke spel.

De remake van Silent Hill 2 werd in oktober 2022 aangekondigd, samen met een aantal andere Silent Hill-games. Het spel draait op Unreal Engine 5 en komt naar PlayStation 5 en pc. De Poolse studio Bloober Team is bekend van spellen als The Medium en Blair Witch, maar art director Masahiro Ito en componist Akira Yamaoka helpen ook mee aan de ontwikkeling.

Silent Hill 2 verscheen begin dit millennium op PlayStation 2, Xbox en pc. Het wordt door velen gezien als het beste deel in de survivalhorrorreeks. In het spel reist James Sunderland af naar het stadje Silent Hill nadat hij een brief van zijn overleden vrouw ontvangt. Daar komt hij in een bij tijden surrealistisch horrorscenario terecht. Buiten de setting heeft Silent Hill 2 qua verhaal geen connecties met het eerste deel, en is de game dus toegankelijk voor nieuwe spelers.

Er is op moment van schrijven nog geen releasedatum voor Silent Hill 2 bekend, al communiceerde Sony eerder al wel dat de game dit jaar moet uitkomen.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou