Hideo Kojima plaatst foto met Norman Reedus en Keanu Reeves

Hideo Kojima plaatst foto met Norman Reedus en Keanu Reeves

Breathtaking...

Regisseur Hideo Kojima heeft een foto geplaatst van Norman Reedus en Keanu Reeves.

Aangezien Reedus de hoofdrol speelt in Death Stranding en het aankomende vervolg, speculeren fans direct dat er misschien ook een rol is weggelegd voor Keanu Reeves in deeltje twee.

De foto's zijn overigens niet van een opname voor een game, maar komen uit de tv-serie Ride with Norman Reedus, waarin de acteur met bekende mensen de weg opgaat. Binnenkort komt er een zesde seizoen van uit, waarin dus ook Reeves te gast is.

Dan blijft het alsnog de vraag waarom Kojima foto's uit deze aankomende serie plaatst, en dan alleen foto's met specifiek Reedus en Reeves samen. Kojima's volgers speculeren er in ieder geval op los: "Krijgt Keanu een cameo in DS2? Dit wordt het beste aller tijden!", reageert iemand.

Het vervolg op Death Stranding werd vorig jaar in december onthuld tijdens de Game Awards. Vooralsnog is er geen releasedatum bekend.

View post on Instagram
 
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hij geilt echt teveel op die Hollywood sterren.

-3
test

HAhah vooral die ene reactie: dit wordt het beste aller tijden Ja toegegeven deze gasten doen hun werk goed. Maar om nu te zeggen dat het zonder twijfel het beste aller tijden wordt is ook wel heel voorbarig. Dat klinkt als een paar gasten die voorheen hier actief waren. Het is misschien hoopvol maar nooit een garantie. Maar goed probeer dat maar eens uit te leggen.

1

Aanbevolen voor jou