Het verhaal van Insomniacs Spider-Man-reeks tot dusver

Het verhaal van Insomniacs Spider-Man-reeks tot dusver

Een geheugensteuntje voordat je aan Marvel's Spider-Man 2 begint

Sony en Insomniac Games hebben een video uitgebracht waarin het verhaal van de Marvel's Spider-Man-serie wordt samengevat.

Dat geeft mensen die Spider-Man en Spider-Man: Miles Morales nooit hebben gespeeld, of zijn vergeten wat er in die games gebeurd, de kans om zich te laten informeren over wat zich zoal voor het vandaag uitgekomen Spider-Man 2 afspeelt. De video kan hieronder bekeken worden.

Marvel's Spider-Man 2 is nu beschikbaar op PlayStation 5. Eerder adviseerde Insomniac spelers al om meteen de day one-patch binnen te halen. "Deze update verbetert de 'gouden master-versie' van Spider-Man 2 die op disk staat. Dit voert verbeteringen door aan het openingsgedeelte van de game en bevat andere algemene verfijningen voor je ervaring, waaronder extra toegankelijkheidsopties." De volledige patch notes zijn hier te bekijken.

Zowel Peter Parker als Miles Morales belangrijke rollen in de game - mensen kunnen schakelen tussen de twee helden. Beide Spider-Mans hebben ook nieuwe moves. Spelers verkennen niet alleen Manhattan, maar ook Queens en Brooklyn in de game.

Erik Nusselder beloonde game met een 8: "Spider-Man 2 is een vervolg volgens het boekje. Het biedt meer van alles wat in de vorige delen zo goed werkte. Dat levert een ontzettend goed en vloeiend speelbaar spel op waar het plezier vanaf spat, maar Insomniac maakt vaak wel de allerveiligste keuzes, waardoor de game niet vaak verrast."

Overigens liet Insomniac gisteren nog weten dat ergens na de release van de game een update uit moet komen waarmee New Game Plus wordt toegevoegd.

Watch on YouTube
Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou