Het design van de PlayStation Access-controller

Het design van de PlayStation Access-controller

Controller is vanaf 6 december beschikbaar

Sony PlayStation heeft een nieuwe video gedeeld waarin het uitgebreid praat over het ontwerp van de PlayStation Access-controller.

Sony onthulde de controller begin dit jaar al onder de naam Project Leonardo. Het betreft in feite een platte cirkel die neergelegd kan worden, waar spelers zelfs knoppen aan kunnen toevoegen. Men kan één exemplaar gebruiken of twee combineren, of één Access-controller met een traditionele DualSense-controller combineren. Op deze manier moet het voor gamers met een lichamelijke beperking makkelijker worden om PS5-games te spelen.

De controller kan ook vast gemonteerd worden aan een tripod. Bij elke controller worden verschillende caps voor de analoge stick en knoppen geleverd. De controller heeft ook vier 3.5mm AUX-ingangen om nog meer knoppen, sticks of andere toevoegingen aan te koppelen. De Access-controller is vanaf 6 december beschikbaar en gaat 89,99 euro kosten.

Daarnaast komt Sony in samenwerking met Logitech G met de Adaptive Gaming Kit. In dit pakket zitten nog meer componenten die spelers in staat stellen hun speelervaring nog verder te customizen. Onder de video is een foto te zien van het pakket en hier kan meer informatie gevonden worden. Het pakket komt in januari volgend jaar uit en gaat 79,99 euro kosten.

Watch on YouTube
Adaptive Gaming Kit

© lenna

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wist niet dat ze met deze controller zouden komen. Goed dat ze t doen en het voor nog meer mensen toegankelijk maken.

2
test

Dit hebben ze al tijdje terug bekend gemaakt, en goed ook zal hem zelf niet gebruiken maar mooi voor gamers die het wel nodig hebben xbox had er ook al 1 tijdje op de markt.

0
test

Meer controllers dan exclusives!!! har har har!! Oh wacht….

1

denk dat Sony dacht al die mensen zullen wel kromme vingers hebben van al dat geld tellen en wat ze neer moet leggen voor vr, remakes, abonnementen en slim versies we zullen ook maar een speciale controller maken 😀

-4

OF, ze dachten, laten wij dan ook maar een keer met een controller komen weer, schijnt een trend te zijn :)

0

Ik vind dat je nu iets teveel een 'Pro XBox geluid' laat horen. Even dimmen anders moet dat gecorrigeerd worden met een negatief geluid.

1

hahaha sorry ik denk dat ik dadelijk een ban krijg.

0

Aanbevolen voor jou