Helldivers 2 uitgesteld naar begin volgend jaar

Helldivers 2 uitgesteld naar begin volgend jaar

Nieuwe gameplaybeelden getoond van de co-op-shooter

Helldivers 2 komt niet meer eind dit jaar uit, maar op 8 februari 2024.

Dat werd tijdens de State of Play gisteravond onthuld. Daarnaast werden er uitgebreide gameplaybeelden getoond, die hieronder bekeken kunnen worden. Daarin is de co-op-gameplay duidelijk te zien. Spelers nemen het in de video op tegen de Bile Titan, een groot, insectachtig monster.

Helldivers 2 is een vervolg op de third-person co-op-shooter die in 2015 uitkwam op PS3, PS4 en Vita. De game kwam later dat jaar ook uit op pc. Dit vervolg komt zowel naar PlayStation 5 als pc.

Spelers moeten 'Super Earth' veilig zien te houden van buitenaardse insecten. Men ontdooit op een ruimteschip en moet zich samen met teamgenoten voorbereiden op de missie door uitrusting en wapens te customizen. De belangrijkste hulpmiddel die spelers krijgen zijn zogeheten 'stratagems': krachtige gereedschappen die met knoppencombinaties tevoorschijn gehaald worden en een gevecht kunnen beslechten. Denk aan een luchtaanval of een lading Hellpods met krachtigere wapens.

Eenmaal in het gevecht heeft elke speler een eigen rol binnen het team. Sommigen staan aan de frontlinie, anderen gebruiken een sluipschuttersgeweer om van een afstand aan te vallen, en weer anderen gebruiken liever stealth.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Niet mijn type game, had liever gezien dat ze er een warhammer space marine of gears van maakte dan een online game

0

Aanbevolen voor jou