Harry Osborn-acteur keert niet terug in Spider-Man 2

Harry Osborn-acteur keert niet terug in Spider-Man 2

Scott Porter, de acteur die de rol van Harry Osborn vertolkte in Marvel's Spider-Man, laat weten dat hij de rol niet hervat in het aankomende vervolg.

In een inmiddels verwijderde tweet meldde de acteur volgens Eurogamer het volgende: "Hoewel ik Harry in de eerste Spider-Man van stem voorzag, zal ik dat helaas niet doen in het vervolg." 

Volgens hem is de reden dat ontwikkelaar Insomniac het uiterlijk van de acteurs zo natuurgetrouw mogelijk wil namaken, en dat er een groot verschil zit tussen de leeftijd van Porter en van het personage Harry Osborn. "Ik vind het jammer, maar ik begrijp het. Het gaat een geweldige game worden."

Osborn kwam in de eerste Spider-Man nagenoeg alleen voor via audiologs, maar fans speculeren dat hij in de tweede game in Venom verandert. De eerste trailer van Spider-Man 2 toont in ieder geval dat Venom een rol heeft in de game.

Een soortgelijke situatie ontstond eerder al toen Insomniac besloot om het uiterlijk van John Bubniak, die model stond voor Peter Parker in de eerste Spider-Man, te vervangen voor een model dat meer lijkt op Yuri Lowenthal, die het personage van stem voorziet.

Veel details over Spider-Man 2 zijn er nog niet, maar zover bekend moet de game in 2023 uitkomen op PlayStation 5. Hieronder is nog eens de onthullingstrailer van de game te zien. Insomniac werkt ook aan game rondom Wolverine.

Watch on YouTube
Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jammer! Hoor hem altijd graag, vooral als ie zingt. Deze spiderman sla ik dan maar even over.

0
test

Met deze logica kon Conroy sinds twintig jaar geleden niet de stemacteur van Batman zijn.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Kan natuurlijk prima

0

Aanbevolen voor jou