Hackers lekken info en beelden van Wolverine en toekomstige Insomniac-games

Hackers lekken info en beelden van Wolverine en toekomstige Insomniac-games

Insomniac Games werd vorige week getroffen door cyberaanval

De hackersgroep die een cyberaanval op Sony PlayStation-studio Insomniac Games heeft uitgevoerd, heeft veel informatie en beelden rondom Wolverine en andere aankomende Insomniac-spellen uitgelekt.

Vorige week bleek dat Insomniac Games was getroffen door een cyberaanval door hackergroep Rhysida. De groep gaf Insomniac zeven dagen de tijd om een onbekend bedrag over te boeken, alvorens het meer informatie naar buiten zou lekken. Het lijkt er op dat dit niet is gebeurd, want er is nu veel informatie op straat komen te liggen.

In totaal gaat het om meer dan 1,3 miljoen files met informatie over aankomende games en werknemers. De data heeft een grootte van bijna 1,7 terabite. Zo wordt er informatie gegeven over geplande gamereleases (via ResetEra).

De Wolverine-game die al aan was gekondigd staat gepland voor release in de herfst van 2026, maar voor die tijd moet er eerst een Venom-game in de herfst van 2025 uitkomen. In de herfst van 2028 staat Spider-Man 3 gepland, en een nieuw Ratchet and Clank zou in de herfst van 2029 volgen. Vervolgens moet er een X-Men-game in de herfst van 2030 uitkomen en een game gebaseerd op een compleet nieuwe IP in 2031 of 2032.

Van Wolverine zijn (gameplay)beelden en informatie online komen te staan. Zo zijn er video's waarin de animatie centraal staat en waar specifiek een gameplaysegement wordt getoond. Ook is er concept art uitgelekt. Ook de cast is uitgelekt. Zo blijkt dat Liam McIntyre Wolverine speelt, kruipt Troy Baker in de huid van Sinister en speelt Noga Wind het personage Leech.

Duidelijk is ook dat Sony en Marvel een deal hebben getekend waardoor er diverse X-Men-games naar PlayStation komen, waarvan de Wolverine-game de eerste is.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik vind dit echt heel sneu voor iedereen die aan deze games mee werkt. Hopelijk heeft het geen invloed op wat ze maken en hoe ze verder gaan. Vind al die release datums wel ver weg zeg :P.

2
test

Zo de cast kwa personages is wel heel vet, sinister vond ik in de xmen cartoon een heel vet personage en ook omega red is vet.

0

Aanbevolen voor jou