Guerrilla Games brengt patch 1.05 Horizon Forbidden West uit

Guerrilla Games brengt patch 1.05 Horizon Forbidden West uit

Guerrilla Games heeft de eerste patch van Horizon Forbidden West uitgebracht. Patch 1.05 lost vooral problemen bij hoofd- en zijmissies op.

De volledige lijst met verbeteringen en aanpassingen is door Guerrilla op Reddit gepubliceerd. De ontwikkelaar zegt daarbij nog te kijken naar eerder gemelde grafische problemen en specificeert die nu ook.

Het gaat hierbij om problemen die gerelateerd zijn aan camerabeweging. Spelers rapporteerden onder andere fluctuaties in helderheid, problemen met glinsteringen en wisselingen in kleurverzadiging zodra ze de camera bewogen.

Ook wordt nog gekeken naar oneindige laadschermen die kunnen optreden als spelers de Melee Pits proberen binnen te gaan, problemen bij de quest Reach for the Stars en een bug die ervoor zorgt dat Aloys outfit er wazig uitziet in de fotomodus. Het probleem met verscherpt beeld in HDR is wel verholpen.

De niet-grafische verbeteringen die zijn doorgevoerd hebben vooral invloed op hoofd- en zijmissies. Onder andere de missies Reach for the Stars (met uitzondering van het hierboven genoemde probleem), The Eye of the Earth, Cradle of Echoes, Blood Choke en In the Fog moeten nu beter werken.

Ook zijn problemen bij verschillende activiteiten in de open wereld verbeterd, is een mogelijk probleem met een flikkerende hud verholpen en zullen de personagemodellen van npc’s en Aloy minder snel vast komen te zitten. Tot slot bevat de update onder andere verbeteringen voor crashes en ‘verschillende performance-verbeteringen’.

Het gaat hierbij dus niet om de patch die de grafische problemen moet oplossen, waar we eerder vandaag nog over schreven. Wanneer die patch wel moet uitkomen is nog niet bekend.

Horizon Forbidden West kreeg een 9 op Gamer.nl: "Mooier, soepeler, beter geschreven, fenomenaal art design, een consistent verhaal, meer verrassingen en betere hoofd- en zijmissies: Horizon Forbidden West is op bijna ieder front beter dan Horizon Zero Dawn."

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik dacht al, dat doen ze wel snel.

0
test

Ik heb er vertrouwen in dat ze de game voorlopig snel en goed blijven ondersteunen, om ons de beste ervaring te geven. En ik vind het persoonlijk echt al een mooie en goede game, maar ik ben wel wat bugs/kleine zaakjes tegengekomen waar ze dus nog aan gaan werken.

0

Aanbevolen voor jou