GTA Online-spelers spotten Grand Theft Auto 6-boodschap op t-shirt

GTA Online-spelers spotten Grand Theft Auto 6-boodschap op t-shirt

"One Day Will Reveal All"

Spelers van GTA Online menen een geheime boodschap rondom Grand Theft Auto 6 te hebben gevonden op een onlangs toegevoegd t-shirt.

Om te vieren dat Grand Theft Auto 5 en dus GTA Online binnenkort tien jaar bestaan, worden er nieuwe kledingstukken aan het spel toegevoegd. Hoewel deze nog niet beschikbaar zijn, worden aankomende kledingstukken al wel gevonden via datamines.

Zo heeft men ook een t-shirt gevonden met een aantal ogenschijnlijk random symbolen en cijfers. Volgens fans vertaalt deze geheime boodschap op het t-shirt zich naar "One Day Will Reveal All", oftewel "Op een dag wordt alles onthuld". Fans denken dan ook dat daarmee gerefereerd wordt naar een onthullingstrailer van Grand Theft Auto 6. Een andere t-shirt dat via de datamine werd gevonden bevat de tekst "Rockstar Says Relax" - fans denken dat de ontwikkelaar daarmee reageert op mensen die niet kunnen wachten op de GTA 6-onthulling.

Hoewel de teksten op de t-shirts niet veel voorstellen, lijkt het er op dat Rockstar inderdaad met een dikke knipoog communiceert naar diens fans. Het is al jaren bekend dat het bedrijf aan een nieuwe Grand Theft Auto werkt - vorig jaar lekten er zelfs vroege beelden van de game uit - maar wanneer de eerste officiële beelden daadwerkelijk worden onthuld, is nog niet bekend.

View post on X
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een andere t-shirt die.......... Een ander T-shirt dat........., aangezien het 'het T-shirt' is.

1
test

Kan ook met het Mount Chiliad mysterie te maken hebben.

1

Aanbevolen voor jou