Grootte spelwereld Assassin's Creed Mirage vergelijkbaar met Unity

Grootte spelwereld Assassin's Creed Mirage vergelijkbaar met Unity

Game komt op 12 oktober uit op consoles en pc

De grootte van de spelwereld uit Assassin's Creed Mirage wordt vergelijkbaar met die van uit Assassin's Creed Unity.

Dat heeft Ubisoft gemeld aan Easy Allies. In een video meldt de website dat de uitgever de spelwereld qua grootte specifiek vergeleek met Unity en Assassin's Creed Revelations.

Unity draait bijvoorbeeld om de stad Parijs - 21 van de 23 'viewpoints' zijn in de stad zelf te vinden. De afgelopen drie hoofdgames binnen de reeks - Origins, Odyssey en Valhalla - hadden veel grotere spelwerelden. Zo zitten er 72 viewpoints in Valhalla. Hoewel al bekend was dat Assassin's Creed Mirage kleiner wordt dan de meest recente delen uit de reeks, geeft dit een duidelijk beeld van wat men kan verwachten.

De game draait om hoofdpersonage Basim Ibn Ishaq - bekend uit Valhalla - die in Bagdad uitgroeit van dief tot gevorderde assassin. Het verhaal speelt zich af in de 9e eeuw en gaat om een ‘sleutelmoment in de geschiedenis’. Assassin’s Creed: Mirage komt op 12 oktober uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Onlangs toonde Ubisoft nieuwe beelden van de game - die zijn hieronder nog eens te bekijken.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eigenlijk nog veel groter dan ik had verwacht.

0
test

Prima. Had van mij iets kleiner gemogen. Maar dit is de eerste AC in jaren waar ik echt zin heb om de game day one te spelen.

0

Inderdaad, qua grootte helemaal prima en kleiner ook goed. Grafisch is wel te zien dat het niet helemaal topnotch is, maar hij schijnt ook een stuk goedkoper te zijn.

0

Aanbevolen voor jou