'Grootste gedeelte Immortals of Aveum-studio verplicht met verlof'

'Grootste gedeelte Immortals of Aveum-studio verplicht met verlof'

Vorig jaar vond er al een grote ontslagronde binnen de studio plaats

Het grootste gedeelte van de werknemers van Immortals of Aveum-ontwikkelaar Ascendant Studios zou verplicht met verlof zijn.

Voormalige werknemer Kris Morness claimde dat via LinkedIn, en Polygon-redactrice Nicole Carpender bevestigde het nieuws vervolgens. "Ascendant Studios heeft het grootste gedeelte van zijn werknemers verplicht met verlof gestuurd. Ik kan mij niet voorstellen hoe dat moet voelen, want het is erger dan ontslagen worden." Verplicht verlof houdt meestal in dat mensen niet uitbetaald krijgen, al creëert het wel hoop dat de werkzaamheden uiteindelijk voortgezet worden. Omdat mensen echter nog officieel in dienst zijn, hebben ze vaak geen recht op regelingen die het gebrek aan loon compenseren.

Volgens Carpender "komt dit overeen met wat ik heb gehoord over Ascendant Studios - een groot gedeelte van de werknemers is met verlof. Ik heb het precieze aantal nog niet achterhaald, en Ascendant reageert niet op mijn vragen."

Vorig jaar werd zo'n 45 procent van alle werknemers van de studio ontslagen. Ascendant Studios is een onafhankelijk studio opgericht door Bret Robbins, die voorheen de creative director van de oorspronkelijke Dead Space en Call of Duty-games zoals Modern Warfare 3, Advanced Warfare en World War 2 was.

Het laatste wapenfeit van de studio is het voor EA ontwikkelde Immortals of Aveum. Die game verscheen afgelopen augustus op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc en werd wisselvallig ontvangen. De PS5-versie heeft een gemiddelde score van 70 op Metacritic.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Immortals of Aveum

Immortals of Aveum kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb dus de game voor het eerst gespeeld vorige week op de ps5, dankzij het feit dat de game een "gratis" game is met ps+ essential. Na 45 minuten had ik besloten om de game op PC te kopen, omdat ik de game tof vond maar de performance was echt ZO SLECHT. Uiteindelijk op PC 10 uur gespeeld, maar hoe verder je komt in de game, des te slechter de performance wordt. Ik had op een gegeven moment bijna alles op Low-Medium staan (ik heb een rtx 3080 en i9-9900k, en speelde de game op 1080p.....) met ook nog eens DLSS aan op al een lage resolutie dus, maar zelfs toen kreeg ik 30-60 fps (ik speelde op 144hz) en wanneer de game gewoon 60-80 fps was voelde het aan als 30 fps, heel erg stoterig. Het haalde alle plezier uit de game! Ben dus gewoon gestopt met de game na 10 uur ook al vond ik de gameplay en het verhaal eigenlijk best tof.. ZEER zonde, want ze hebben gewoon de game verpest met de performance. Denk echt dat hier meer in had gezeten als ze wat meer hadden geoptimaliseerd. En die mensen moeten zo snel mogelijk weer aan de bak, want er zit wel degelijk talent in. Erg zonde dat ze verplicht met verlof moeten.

[Reactie gewijzigd door Markus88 op 12 april 2024 - 10:17]

0

Slechte perdormance lijkt een beetje aan de orde van de dag te zijn tegenwoordig. Dragon's Dogma 2 ook al, en zo zijn er nog wel een paar. Of optimaliseer je games fatsoenlijk, of stop met veel te veel fidelity in je games te stoppen die het systeem waar t op moet draaien helemaal niet aan kan. Een game moet gewoon 60 fps kunnen draaien op een moderne console. Minder accepteren ben je gewoon onderdeel van het probleem. Prima als er een fidelity optie is met meer detail en minder fps, maar het mag gewoon niet de ENIGE optie zijn.

0

Al die grote games lijken allemaal maar moeite te hebben vandaag de dag.

0

Aanbevolen voor jou