Gratis God of War Ragnarök-dlc Valhalla aangekondigd

Gratis God of War Ragnarök-dlc Valhalla aangekondigd

Verschijnt volgende week al op PlayStation-consoles

Santa Monica Studio werkt aan een gratis uitbreiding voor God of War Ragnarök, genaamd Valhalla.

Dat werd tijdens The Game Awards afgelopen nacht aangekondigd. Het gaat om een nieuwe roguelike modus die op 12 december voor alle eigenaren van de game op PlayStation 5 en PlayStation 4 beschikbaar komt.

"Ga met Kratos op pad naar Valhalla voor een erg persoonlijke en reflectieve reis naar een toekomst die hij nooit voor ogen zag. Overkom uitdagingen van geest en lichaam op een avontuur dat de geliefde combat uit God of War Ragnarök met compleet nieuwe elementen geïnspireerd door het roguelike genre combineert."

Op PlayStation Blog geeft de ontwikkelaar aan dat de dlc gratis uitkomt om spelers te bedanken. "Elke poging in Valhalla motiveert je om verschillende aspecten uit Kratos' arsenaal te leren, terwijl je nieuwe combinaties aan vijanden en enkele verrassingen tegen het lijf loopt."

Er gingen eerder dit jaar al geruchten dat er dlc voor God of War Ragnarök in de maak was. Toen werd echter gemeld dat de dlc pas volgend jaar zou verschijnen, maar dit blijkt dus niet te kloppen.

God of War Ragnarök kwam afgelopen jaar uit op PlayStation 5 en PlayStation 4. Gamer.nl beloonde het spel met een 9: "God of War Ragnarök is meer God of War, maar wel op de allerbeste manier. Heb je genoten van de vorige game en wil je vooral weten of het vervolg de verwachtingen waarmaakt, dan luidt het korte antwoord ja. Je zult niet teleurgesteld zijn."

Lees hier meer nieuws over The Game Awards.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik koop nooit DLC, maar voor deze game maak ik graag een uitzondering. Ik vond deze persoonlijk beter van Spider-man 2 en zou, als BG3 er niet was geweest, mijn GotY zijn

0
test

"Free DLC" ...je hoeft dus geen uitzondering te maken (wat kopen aangaat) ;)

0

Het gaat me niet om het geld. Ik heb niet zoveel tijd om te gamen met een gezin en een eigen bedrijf dan speel ik liever verschillende games dan langer hetzelfde te blijven doen. Daarom haak ik ook af bij service games aangezien die alleen maar het doel hebben je langer in één en dezelfde game te houden. Ik moet een game geweldig vinden wil ik er over twijfelen en nog beter als ik het daadwerkelijk overga tot aanschaf. Deze game is er zo eentje.

0
test

Kan altijd nog een donatie sturen als die hard fan!

-1
test

Al kwam God Of War Ragnarok niet dit jaar uit natuurlijk…

-1

Ook een goeie reden. Tijd gaat te snel voor me, komt inderdaad alweer uit 2022

0
test

De tijd vliegt inderdaad. Al kwam hij natuurlijk ook wel eind vorig jaar uit :-) Goede reden in ieder geval om hem binnenkort weer eens op te starten!

0
test

Toevallig gisteren de game uitgespeeld. Maar ik ga denk ik eerst voor de platinum trophy voordat ik aan deze DLC begin.

0

Aanbevolen voor jou