'Grand Theft Auto 6 wordt op zijn vroegst deze week aangekondigd'

'Grand Theft Auto 6 wordt op zijn vroegst deze week aangekondigd'

Een eerste trailer zou in december volgen

Rockstar Games kondigt het langverwachte Grand Theft Auto 6 mogelijk al deze week aan.

Update: Inmiddels is bevestigd dat de eerste trailer begin december volgt. Lees er hier meer over.

Oorspronkelijk bericht:

Dat claimt Bloombergs Jason Schreier te hebben vernomen van "mensen bekend met (Rockstars) plannen". De game zou "zo vroeg als deze week" worden aangekondigd en een trailer zou in december volgen om het vijfentwintigste jubileumjaar van Rockstar te vieren. Wanneer precies is niet bekend, al worden op 7 december The Game Awards uitgezonden, waar regelmatig nieuwe trailers van aankomende games worden uitgezonden.

Officieel is alleen bekend dat Rockstar al geruime tijd aan een nieuwe Grand Theft Auto-game werkt. Uitgever Take-Two liet eerder al weten in het boekjaar dat loopt van april 2024 tot en met maart 2025 "baanbrekende games" uit te willen brengen.

Er zijn in de loop van de afgelopen jaren echter veel geruchten online verschenen, niet in de laatste plaats door een hack van een vroege versie van de game, waardoor er zelfs beelden uit zijn gelekt. Die beelden lijken geruchten over twee hoofdpersonages - een man en vrouw - te bevestigen, alsmede dat de game zich rondom Vice City - gebaseerd op Miami - gaat afspelen.

Lees hier meer over alle geruchten en feiten rondom Grand Theft Auto 6.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een paar weken terug waren er ook sterke geruchten dat de game aangekondigd zou worden die week. Nou, niks gezien. Duidelijk is wel dat er wat broeit. Tijdens The Game Awards zou geen raar keuze zijn. Ook voor The Game Awards zou het een win-win situatie zijn.

0

Ik hoopte toen stiekem ook wat, maar ik heb wel het idee dat deze geruchten steviger onderbouwt zijn dan die van toen. En ja, dat zou wel win-win zijn.

0
test

Schreier is één van de best, zo niet de best geïnformeerde gamejournalist in de wereld. Dus dit is absoluut meer dan een 'geruchtje'

-1

Élke nieuwe game, film, serie, politieke kandidatuur, aanslag, snack, oorlog, woonwijk, modecollectie, etc. wordt op zijn vroegst deze week aangekondigd…

1
test

Het bericht insinueert dat de aankondiging zeer spoedig volgt natuurlijk, mogelijk deze week al ;)

[Reactie gewijzigd door MichelMusters op 8 november 2023 - 07:43]

-1
test

Of na de zomer ;) De aankondiging, als die al binnenkort komt, zal Rockstar kennende niet meer zijn dan een teaser. Maar sowieso hebben ze al aangekondigd dat de game in ontwikkeling is. Ik zie een trailer wel verschijnen op een toekomstig moment hopenlijk met een releasewindow.

[Reactie gewijzigd door Zarniwoop op 8 november 2023 - 11:32]

0

Aanbevolen voor jou