Grand Theft Auto 6-trailer verschijnt begin december, bevestigt Rockstar

Grand Theft Auto 6-trailer verschijnt begin december, bevestigt Rockstar

In de maand dat Rockstar Games 25 jaar bestaat

De eerste trailer van Grand Theft Auto 6 wordt ergens begin december uitgebracht, zo heeft Rockstar Games bevestigd.

Een bericht van Rockstar-oprichter Sam Houser werd vanmiddag via een persbericht en social media gedeeld. "Volgende maand bestaat Rockstar Games 25 jaar", zo begint het bericht. "Dankzij de ongelooflijke support van onze wereldwijde spelers, hebben we de kans gehad om games te maken waar we echt gepassioneerd over zijn. Zonder jullie was dit alles niet mogelijk, en we zijn zo dankbaar dat jullie deze reis met ons delen."

Het bericht vervolgt: "In 1998 werd Rockstar Games opgericht naar aanleiding van het idee dat videogames zo essentieel voor onze cultuur konden worden als alle andere vormen van vermaak, en we hopen dat we games hebben gemaakt waar jullie van houden en die bijdragen aan die evolutie."

De bevestiging van de trailer volgt daarna: "We vinden het geweldig dat we jullie kunnen laten weten dat we begin december de eerste trailer van de volgende Grand Theft Auto uitbrengen. We kijken er naar uit om nog vele jaren deze ervaringen met jullie te delen."

Wanneer de trailer precies wordt getoond is niet bekend. Op 7 december worden The Game Awards uitgezonden, waar wel vaker trailers van aankomende games worden getoond. Een nieuwe Grand Theft Auto-game is echter groots genoeg om ook los daarvan getoond te kunnen worden, dus de trailer kan net zo goed los van dat evenement online verschijnen.

Er gingen vanochtend al geruchten over een mogelijke onthulling van Grand Theft Auto 6. Journalist Jason Schreier liet weten dat hij had vernomen dat de game deze week aangekondigd zou worden, en dat een trailer in december zou volgen.

Rockstar kondigde vorig jaar al aan dat het aan “een nieuw deel in de Grand Theft Auto-reeks” werkte, al werd er toen geen verdere informatie gegeven. Wel lekte er beelden van een vroege versie van de game uit, waarmee eerdere geruchten over een mannelijk en vrouwelijk hoofdpersonage en Vice City (Miami) als setting bevestigd leken te worden.

Een mogelijke releasedatum van Grand Theft Auto 6 is nog niet bekend. Uitgever Take-Two Interactive gaf eerder echter al aan tussen april 2024 en maart 2025 “baanbrekende games” uit te willen geven.

Lees hier meer over alle geruchten en feiten rondom Grand Theft Auto 6.

View post on X
View post on X
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

10 jaar... 10 fucking jaar moeten wachten, maar eindelijk!

2
test

Bizar he. Tien jaar terug zag m'n leven er nog zo anders uit. Ben vandaag helemaal nostalgisch door dit GTA-nieuws!

1
test

Ik vind dit ook altijd een rare gewaarwording: deel 5 is alweer 10 jaar oud, maar nog steeds relevant, populair en het is zo snel gegaan.

2
test

Yes Yes Yes!!!! Ik dacht deze maand ik haal me maar eens een PS5 voor als GTA 6 uitkomt en nu dit

1
test

Je had hem 2 jaar geleden moeten halen dan hadden we gta 6 nu al gehad 😋

3

Aanbevolen voor jou