Grand Theft Auto 6-personage Lucia geprezen door GTA5-acteur

Grand Theft Auto 6-personage Lucia geprezen door GTA5-acteur

'Ze ziet eruit als een badass'

Ned Luke, de acteur die de rol van Michael De Santa speelde in Grand Theft Auto 5, is erg enthousiast over het personage Lucia in Grand Theft Auto 6.

Dat liet hij weten in een interview met IGN dat eind vorig jaar werd gepubliceerd. "Lucia is keihard, man. In de trailer zag ze er goed uit. Er zijn veel clowns die claimen dat Rockstar 'woke' gaat, dat ze daar aan toegeven. Allereerst zijn er in het verleden al meer vrouwelijke hoofdpersonages geweest, maar niet in zoiets groots als dit natuurlijk."

Hij vervolgt: "Grand Theft Auto 6 wordt de grootste game ooit. Ze ziet eruit als een badass. In de laatste scène waarin ze (Lucia en het mannelijke hoofdpersonage, die waarschijnlijk Jason heet) binnen komen vallen, ziet ze er gewoon als een badass uit. En wat zo cool is, is dat zij het voortouw neemt. Ze schopt de deur open, en Jason volgt."

In december werd de onthullingstrailer van Grand Theft Auto 6 gepubliceerd. De game speelt zich af in Vice City en omstreken, en bevat zoals hierboven al vermeld wordt twee hoofdpersonages. De game komt in de loop van 2025 uit op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zit Michael tegenwoordig ook in GTA 6? ;)

0
test

Ah, fout cijfertje in de intro :P Thanks voor de snelle heads up, meteen aangepast!

0

Aanbevolen voor jou