'Grand Theft Auto 6 bevat drie grote steden, verschijnt in herfst 2024'

'Grand Theft Auto 6 bevat drie grote steden, verschijnt in herfst 2024'

De pre-orders zouden nadat de trailer online is gekomen van start gaan

De spelwereld van Grand Theft Auto 6 zou drie grote steden bevatten. De game zou op dit moment gepland staan voor een release in de herfst van 2024.

Gisteren lekten er korte beelden uit van Grand Theft Auto 6. De beelden zouden online zijn verspreid door de vriend van de zoon van Aaron Garbut, hoofd van ontwikkeling en mede-studiohoofd bij Rockstar North.

De desbetreffende vriend zou nog wat details hebben gedeeld, zo valt te lezen op social media. Zo zou de spelwereld van de game drie grote steden en vier kleinere steden bevatten, met een groot meer in het midden van de map. Daarbij zou de spelwereld ongeveer twee keer zo groot zijn als die uit Grand Theft Auto 5.

Volgens de leaker kunnen spelers in zo'n zeventig procent van de aanwezige gebouwen in de spelwereld binnen stappen. Tot slot zou de game in de herfst van 2024 uit moeten komen, en zouden pre-orders beginnen nadat de trailer komende week online is verschenen.

Rockstar liet afgelopen vrijdag weten dat de eerste officiële Grand Theft Auto 6-trailer op dinsdag 5 december vanaf 15:00 uur online is te zien. Rockstar kondigde vorig jaar al aan dat het aan “een nieuw deel in de Grand Theft Auto-reeks” werkte, al werd er toen geen verdere informatie gegeven. Wel lekte er beelden van een vroege versie van de game uit, waarmee eerdere geruchten over een mannelijk en vrouwelijk hoofdpersonage en Vice City (Miami) als setting bevestigd leken te worden.

Lees hier alle geruchten en feiten over GTA 6 op een rij.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

KLinkt leuk allemaal maar hoe groter de spelwereld hoe groter de aanschafprijs zal zijn. Ik las ergens een bericht dat de basis game meer dan €100 gaat kosten. Of het waar is weten we pas als het spel uitkomt maar ik ga het er niet voor betalen

-3

Dit spel gaat geen 100 euro kosten. Het grote geld wordt verdiend met GTA online, dus dan kun je de base game beter wat goedkoper maken.

1
test

Dat is allemaal zo fake als iets en is ook al ontkracht door insiders. Op de PS5 zul je er digitaal vast 79,99 voor gaan betalen (dat is helaas een beetje de standaard geworden), maar fysiek verwacht ik dat je de game vanaf 59,99 wel zult kunnen vinden via een goede prijsvergelijkingspagina als BudgetGaming.

[Reactie gewijzigd door gusanito op 3 december 2023 - 17:55]

1
test

Dat las je zaker op de Feesboek?

1
test

Het zal me benieuwen. Ben nooit een heel groot fan van GTA geweest. De story van GTA V was leuk om door te spelen maar daarna heb ik de game nooit meer aangeraakt. Denk dat de kracht hem in de online modus zal zitten maar dat is niet echt iets voor mij. Hoop dat de game wel net zo'n iconische cast krijgt als deel 5.

0

Aanbevolen voor jou