Gran Turismo 7 krijgt vijf nieuwe auto's in gratis update

Gran Turismo 7 krijgt vijf nieuwe auto's in gratis update

Gran Turismo 7 krijgt volgende week een gratis update, met daarin in ieder geval vijf nieuwe auto's. Daar hint Kazunori Yamauchi naar op Twitter.

Yamauchi, de CEO van ontwikkelaar Polyphony Digital en bedenker van de Gran Turismo-serie, plaatste een bericht waarin de nieuwe update bevestigd wordt. Ook is er een afbeelding te zien met silhouetten van vijf nieuwe auto's, die mogelijk worden toegevoegd aan het spel.

Er wordt niet bevestigd welke auto's het zijn, maar aan de hand van de afbeelding speculeren fans dat het in ieder geval om twee Porsches gaat. Ook zouden er een Audi RS5 DTM, Toyota Alphard en een Mazda 3 te zien zijn.

Vorige maand kreeg Gran Turismo 7 ook al een grote update. Daarbij werd de game speelbaar in virtual reality op de PS VR2-headset, maar werden er ook vijf wagens en een nieuw circuit toegevoegd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice nieuwe gratis wagens altijd goed.

0

@AgeQned de update is gratis. De auto's moet je gewoon ingame currency voor betalen waar je veel voor moet spelen of die je kunt kopen ;)

0
test

@Bal ja dat snap ik dat je in game currency ervoor betaald. Ach ja ik vind het niet erg de game veel te spelen, maar begrijp wel dat anderen het een vervelende grind vinden.

0
test

@AgeQned Een uur racen (Spa) om 1,5 miljoen CR te verdienen ben je opgeven moment wel zat om de auto's te kunnen kopen. Dan heb ik alle circuitervaringen al gedaan waar ik super veel CR uit haalde. Dat geld is in veel legendarische auto's gegaan. Dan zit ik nu op 180 auto's. Alle races gedaan die er te halen zijn. Opgeven moment is bij mij de lol er wel vanaf hoor. Nee geen fijn systeem heeft GT7 hierin. Dan is Forza Horizon 5 een stuk vriendelijker daarin.

0

Aanbevolen voor jou