Gold Edition van Resident Evil 4 Remake verschijnt volgende week

Gold Edition van Resident Evil 4 Remake verschijnt volgende week

Op vrijdag 9 februari komt er een Gold Edition van Resident Evil 4 Remake uit.

Dat heeft Capcom aangekondigd. Het pakket bevat naast de basisgame ook de Seperate Ways- en Extra-dlc. Daarnaast zitten er "bonusitems die voorheen beschikbaar waren via de Deluxe Edition" in. Men kan ook de Mercenaries-modus opstarten via gratis dlc. De game verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series en Steam.

Resident Evil 4 verscheen afgelopen maart. De remake van de klassieke actiegame werd goed ontvangen. Tom Kerkhof gaf een 8,5 aan het spel: "Resident Evil 4 neemt alles wat goed was aan de oorspronkelijke game en stopt dat in een glanzend nieuw jasje. Het eindresultaat is net zo actievol als voorheen, net iets griezeliger en vooral veel, véél mooier. Ondanks dat weet het spel nergens écht te vernieuwen, waardoor het onwaarschijnlijk is dat deze remake dezelfde impact gaat hebben als zijn illustere voorganger."

Eerder deze week bleek nog dat Resident Evil 4 Remake de snelst verkochte game binnen de franchise is. Het totaal aantal verkochte exemplaren staat nu op 6,48 miljoen stuks. Qua totale verkoopcijfers heeft de game nog niet Resident Evil 2 Remake en Resident Evil: Village ingehaald.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou