Godfalls Exalted-update komt op 7 april uit

Godfalls Exalted-update komt op 7 april uit

Gearbox Publishing en ontwikkelaar Counterplay Games brengen de Exalted-update van Godfall op 7 april uit.

De update is “de culminatie van anderhalf jaar aan post-launch-ondersteuning en haakt direct in op grote elementen die onze community in het spel wil ervaren”, aldus Counterplay Games-director Daniel Nordlander in een persbericht. Nieuw zijn onder andere vier vrij te spelen Shards voor elk van de twaalf Valorplates, waarmee spelers hun speelstijl nog meer naar eigen hand kunnen zetten.

Als spelers alle vier de Shards verzamelen, spelen ze een “Valorplate’s Ascendant form” vrij, waardoor een tweede passieve vaardigheid beschikbaar komt. Als alle vier de Shards naar het maximum level getraind worden, komt daar een derde passieve vaardigheid bij en speelt de speler cosmetische spullen vrij.

Alle wapens krijgen door de update zogenaamde Timing Attacks, en door “Knockdown 2.0” kunnen spelers gelijk opstaan na een knockdown. Door de Revive-functie kunnen spelers elkaar nu weer op de been helpen in de co-op-modus van het spel. Ook nieuw is de Spirit Realms-modus, een coöperatieve modus voor in totaal maximaal zes spelers.

Tot slot krijgt Godfall allerlei balansupdates, meer content in de Tower of Trials en enkele quality-of-life-verbeteringen. Meer informatie over de update is hier te vinden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou