Ghostwire: Tokyo uitgebreid getoond tijdens showcase

Ghostwire: Tokyo uitgebreid getoond tijdens showcase

Gisteravond werd een showcase van Ghostwire: Tokyo uitgezonden waarin uitgebreide gameplay van het aankomende spel te zien is.

In het spel lopen spelers door een mistig Tokio, waar Akito en zijn geestenpartner KK proberen zichzelf en inwoners te helpen die door geesten en demonen worden geplaagd.

De first-person game laat spelers diverse spreuken gebruiken. Spelers gebruiken de vier elementen - aarde, wind, vuur en water - tegen allerlei vreemde wezens. Ondanks dat Tango hiervoor verantwoordelijk was voor de The Evil Within-games, is Ghostwire geen pure horrorgame, maar een "bovennatuurlijke actie-adventure thriller". Overigens werd tijdens de showcase ook onthuld dat de game wel ontstond als The Evil Within 3, maar dat er uiteindelijk werd gekozen voor een nieuwe IP.

Op sommige momenten wordt de realiteit binnen de game verstoord en veranderen omgevingen in surreële situaties. Deze visueel prikkelende momenten zijn vooral lineair, terwijl de reguliere gameplay op de straten van Tokio een stuk vrijer is. Bekijk de complete video hieronder.

Ghostwire: Tokyo komt op 25 maart uit op PlayStation 5 en pc, zo werd gisteren al aangekondigd. Het spel is op consoles minstens een jaar exclusief op de PS5.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er cool uit

0
test

Sleeper hit? Na de showcase van gister best super hyped voor deze game, originele insteek, prachtige graphics en lekker bizarre stuff zoals alleen de japanners dat kunnen doen!!!

0

Aanbevolen voor jou