Fifa-opvolger EA Sports FC24 komt waarschijnlijk op 29 september uit

Fifa-opvolger EA Sports FC24 komt waarschijnlijk op 29 september uit

Game wordt volgens geruchten later deze maand onthuld

EA Sports FC24 komt waarschijnlijk op 29 september uit.

Dat laat insider Billbil-kun weten, die over het algemeen altijd correcte informatie uitlekt. Eerder vanmiddag lekte ook al het bestaan van een gesloten bèta voor de voetbalgame uit, zoals hieronder te lezen valt.

Volgens Billbil-kun komt er een Ultimate Edition van de game beschikbaar die spelers zeven dagen eerder toegang geeft tot de game. De speciale edities van voorgaande Fifa-games gaven spelers drie dagen voor release toegang.

Oorspronkelijk bericht:
Een dataminer heeft het bestaan van een aanstaande gesloten bèta voor EA Sports FC24 achterhaald.

Dataminer Aggiornamenti Lumia vond de gesloten bèta in de Xbox-backend. De Series X-versie van de bèta zou 41,57GB groot zijn, terwijl de grootte van de Xbox One-versie 39,23GB zou bedragen.

Electronic Arts heeft nog geen gesloten bèta voor de game aangekondigd. Het feit dat het bestaan van deze bèta gevonden is, lijkt er op te wijzen dat deze over niet al te lange tijd beschikbaar komt.

EA liet eerder dit jaar weten dat er deze maand meer informatie over de game wordt onthuld - mogelijk valt daar ook de bèta onder.

Vorig jaar werd aangekondigd dat EA stopt met het afnemen van de Fifa-licentie. Daarom gaat de reeks vanaf dit jaar EA Sports FC heten. Veel andere details over de 24-editie van de game zijn er nog niet, al is wel al onthuld dat vrouwenvoetbal ook deel gaat uitmaken van de Ultimate Team-modus.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou