Gerucht: Wolverine verschijnt in 2025, wordt duisterder dan Spider-Man

Gerucht: Wolverine verschijnt in 2025, wordt duisterder dan Spider-Man

Het fictionele eiland Madripoor zou in de game zitten

De Wolverine-game van Insomniac Games zou ergens in 2025 uitkomen en qua verhaal en sfeer duisterder worden dan de Spider-Man-games van de ontwikkelaar.

Dat claimt DanielRPK op zijn Patreon (via Eurogamer). De insider is voornamelijk bekend voor zijn scoops op het gebied van Marvel-films en -series.

Naast dat de game een duisterdere sfeer dan de Spider-Man-games moet hebben, liet DanielRPK weten dat Madripoor in de game zit. Dat is een fictioneel eiland dat vaak in X-Men-verhalen opduikt en recentelijk ook in de Falcon and the Winter Soldier-serie voorkwam. In de onthullingstrailer was The Princess Bar, een kroeg op het eiland, al te zien.

De claim dat Wolverine in 2025 verschijnt komt deels overeen met een eerdere opmerking van journalist Jeff Grubb. Hij claimde dat het spel al in de herfst van 2024 zou kunnen verschijnen, maar dat een release in 2025 ook een reële optie is. Hij meldde daarbij een R-leeftijdsclassificering, wat in de VS staat voor 'restricted', oftewel voor zeventien jaar en ouder.

De Wolverine-game werd in 2021 samen met Spider-Man 2 aangekondigd tijdens een PlayStation Showcase. Een officiële releasedatum is niet bekend. Insomniac bevestigde al dat Wolverine en de Spider-Man-games zich in hetzelfde universum afspelen.

Marvels Spider-Man 2 is eerder dit najaar uitgekomen. Erik Nusselder beloonde de game met een 8: "Spider-Man 2 is een vervolg volgens het boekje. Het biedt meer van alles wat in de vorige delen zo goed werkte. Dat levert een ontzettend goed en vloeiend speelbaar spel op waar het plezier vanaf spat, maar Insomniac maakt vaak wel de allerveiligste keuzes, waardoor de game niet vaak verrast."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik hoop inderdaad een serieuze toon in de game, dat waren de Wolverine-comics ook. Erg benieuwd naar wat dit gaat worden qua gameplay en verhaal.

0
test

Wolverine vecht bruut. Ik schrik er niet van dat deze game duister wordt en M-rated. Ergens zelfs blij dat Insomniac voor deze richting kiest. Ze hebben inmiddels meerdere malen bewezen dat ze Marvel comics snappen. De laatste twee Spider-Man games waren qua verhaal evenwaardig aan de MCU-films tijdens de Thanos periode. Alle vertrouwen in!

0

Aanbevolen voor jou