Gerucht: Uitbreiding voor God of War Ragnarök in ontwikkeling

Gerucht: Uitbreiding voor God of War Ragnarök in ontwikkeling

Het zou niet duidelijk zijn of het om pure dlc of een stand-alone uitbreiding gaat

Volgens geruchten zou er een uitbreiding op God of War Ragnarök in ontwikkeling zijn.

Het gerucht werd gemeld door leaker The Snitch, die voorheen diverse correcte informatie heeft uitgelekt. Voor zover bekend is het account een tijd geleden echter van eigenaar gewisseld. Recentelijk zijn echter accurate details over Rise of the Ronin uitgelekt, dus de reputatie van het account is vooralsnog goed.

De uitbreiding voor God of War Ragnarök zou ergens volgend jaar uitkomen, ontwikkeling zou op zo'n zestig procent zitten, en The Snitch is er niet zeker van of het specifiek dlc voor Ragnarök of een stand-alone uitbreiding wordt. Verdere details werden niet gegeven.

Hoe dan ook is het afwachten of er echt een uitbreiding in de maak is. Eric Williams, de regisseur van Ragnarök, gaf vorig jaar al aan dat hij de kans klein acht dat er ooit dlc voor de game zou verschijnen. "Ik weet niet man, dat spel is al groot. Ik denk dat we alles dat we hadden er in hebben gestopt, dus ik zou er niet op rekenen."

God of War Ragnarök kwam afgelopen jaar uit op PlayStation 5 en PlayStation 4. Gamer.nl beloonde het spel met een 9: "God of War Ragnarök is meer God of War, maar wel op de allerbeste manier. Heb je genoten van de vorige game en wil je vooral weten of het vervolg de verwachtingen waarmaakt, dan luidt het korte antwoord ja. Je zult niet teleurgesteld zijn."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

misschien gaat het wel om een remake voor de ps5 pro haha

0
test

Zou een stand alone van 8 uurtjes a 10 uurtjes meteen kopen. Kratos blijft toch 1 van sony beste personages.

1

Aanbevolen voor jou