Gerucht: Skull and Bones verschijnt op 16 februari 2024

Gerucht: Skull and Bones verschijnt op 16 februari 2024

Game is al meermaals uitgesteld

Het meermaals uitgestelde Skull and Bones zou op 16 februari 2024 uitkomen.

Dat claimt Insider Gaming te hebben vernomen. Hoe de website precies aan die informatie komt geeft het niet prijs, maar het is niet ongebruikelijk dat de site dergelijke informatie nog voor een officiële aankondiging naar buiten brengt.

Eerder deze maand meldde Darryl Long, de managing director van ontwikkelaar Ubisoft Singapore die naar Ubisoft Toronto vertrekt, dat de game ergens voor april 2024 uit moet komen. Een releasedatum van 16 februari valt binnen dat tijdsbestek.

Skull and Bones is al meermaals uitgesteld, al werd er eerder dit jaar wel een bèta gehouden. Een officiële releasedatum voor de game is er op moment van schrijven niet. De ontwikkeling van het spel wordt getekend door problemen, al gaan er theorieën dat Ubisoft verplicht is het spel uit te brengen vanwege ontvangen subsidie van de overheid in Singapore.

Skull and Bones laat spelers varen op de oceaan als piraten, waarbij het doel is om een groter schip en een gevreesde reputatie op te bouwen. De nadruk ligt op multiplayergameplay. Het spel werd in 2017 al aangekondigd. De game komt naar pc, PlayStation 5, Xbox Series X en S en Amazon Luna en bevat cross-play.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Skull and Bones

Skull and Bones kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Vraag me oprecht af wie hier nog op zit te wachten?

0
test

Coola

0

Nou je wil niet weten hoeveel mensen last hebben van Stoclholm Syndroom. Op de subreddit waren mensen laaiend enthousiast na het zien van de uitgebreide gameplay. Ik was echt verbijsterd toen ik dat las, hebben ze wel dezelfde video gezien? Er lopen dus nog veel Coola's rond of ik zat in een subreddit met alleen maar Coola die onder allerlei aliassen reageerde. Ik hoop dat hij er lol mee heeft. Ik kan het me niet voorstellen

-1

Volgens mij heb je nog een betere tijd om AC: Blackflag op te pakken dan dat je geld aan deze game gaat uitgeven.

0
test

Gerucht: nobody cares..

0

Aanbevolen voor jou