Gerucht: PlayStation Showcase wordt in week van 25 mei gehouden

Gerucht: PlayStation Showcase wordt in week van 25 mei gehouden

Waar rook is, is vuur?

De PlayStation Showcase waarover de laatste tijd veel geruchten gaan wordt volgens journalist Jeff Grubb in de week van 25 mei uitgezonden.

Dat meldt hij in een tweet waarin hij de verschillende evenement van aankomende lente en zomer samenvat. In een vervolgtweet meldt hij: "Ik zeg 'de week van 25 mei' omdat dat waarschijnlijk de laatste dag van de week is dat het uitgezonden wordt. Misschien wordt het wat eerder gezonden. Ik wil alleen niet de week van 21 mei zeggen, want dan worden mensen boos als het niet gebeurt."

Grubb gaf eerder ook al aan dat de Showcase ergens eind mei gehouden zou worden. Gisteren meldde Andy Robinson van VGC ook al aan dat hij eind mei of begin juni had gehoord. Hij liet daarbij weten dat er in ieder geval game(s) van Konami getoond zouden worden.

Hoe dan ook heeft Sony op moment van schrijven geen PlayStation Showcase aangekondigd. Voor nu gaat het dus nog om een gerucht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik word een beetje moe van alle geruchtentopics haha. Is het zo spannend en nieuwswaardig dat er een "gerucht" is over de datum? Ik hoop dat ze met wat nieuwe VR aankondigingen komen of een verrassende nieuwe Uncharted of de MGS remakes. Ik ben chagrijnig opgestaan, vanavond maar ff een potje gamen. Kan korter dit. Mand.

0
test

@Bteqq mee eens, en altijd gaan de geruchten over Sony heeft die game en die en vaak is dat niet zo. Maar hoop wel dat metal Gear gerucht waar is.

0

Aanbevolen voor jou