Gerucht: God of War Ragnarök-uitbreiding wordt dit jaar nog aangekondigd

Gerucht: God of War Ragnarök-uitbreiding wordt dit jaar nog aangekondigd

Het gaat mogelijk om een losstaande uitbreiding, vergelijkbaar met Miles Morales

Volgens geruchten wordt er dit jaar nog een uitbreiding op God of War Ragnarök aangekondigd.

Dat claimt de Spaanse uitgave Areajugones, waar voorheen ook correcte informatie op voorhand uitlekte. Volgens bronnen die dichtbij Sony staan zou de dlc mogelijk als losstaande game worden uitgebracht, vergelijkbaar met Spider-Man: Miles Morales. Er wordt niet duidelijk gemaakt wanneer de dlc precies aangekondigd zou worden, al zou een logisch moment The Game Awards op 7 december zijn.

Eerder dit jaar gingen er ook al geruchten over een mogelijke uitbreiding op God of War Ragnarök. Dat gerucht werd toen gemeld door leaker The Snitch. De uitbreiding zou volgens hem ergens volgend jaar uitkomen en de ontwikkeling zou op zo'n zestig procent zitten. The Snitch gaf toen ook al aan dat hij twijfelde of het om daadwerkelijke dlc zou gaan, of een losstaande uitbreiding.

Hoe dan ook is het afwachten of er echt een uitbreiding in de maak is. Eric Williams, de regisseur van Ragnarök, gaf vorig jaar al aan dat hij de kans klein acht dat er ooit dlc voor de game zou verschijnen. "Ik weet niet man, dat spel is al groot. Ik denk dat we alles dat we hadden er in hebben gestopt, dus ik zou er niet op rekenen."

God of War Ragnarök kwam afgelopen jaar uit op PlayStation 5 en PlayStation 4. Gamer.nl beloonde het spel met een 9: "God of War Ragnarök is meer God of War, maar wel op de allerbeste manier. Heb je genoten van de vorige game en wil je vooral weten of het vervolg de verwachtingen waarmaakt, dan luidt het korte antwoord ja. Je zult niet teleurgesteld zijn."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dan zal dat wel op de game awards zijn. Als het met een ander personage is dan kratos, skip ik hem wel.

0

ja ik speel God of war ook door kratos die zoon vind vind ik maar een irritant manneke wel heel heel erg genoten van Ragnarok. Misschien een einde jaars showcase zal ook mooi zijn. Misschien heeft Sony express op de laatste showcase niks getoond d.m.v. de overname van Activision van Xbox. Maar anders zal het inderdaad op de game awards zijn

[Reactie gewijzigd door TripleR40 op 1 november 2023 - 18:34]

0
test

Zoals Miles Morales of Lost Legacy zou ik prima vinden, met ook een fysieke release. DLC heeft God of War nog nooit nodig gehad.

2

Aanbevolen voor jou