Gerucht: Far Cry-multiplayergame is een extraction-shooter

Gerucht: Far Cry-multiplayergame is een extraction-shooter

Game zou gepland staan voor release in april 2025

De multiplayergame in de Far Cry-franchise waar Ubisoft naar verluidt aan werkt, zou een extraction-shooter zijn.

Dat claimt Insider Gaming te hebben vernomen. De website bracht begin dit jaar al het gerucht naar buiten dat men aan twee verschillende Far Cry-games werkt: een zevende deel dat om de singleplayercampagne draait - met de codename Project Blackbird - en een losstaande multiplayergame die de codenaam Project Maverick draagt.

Nu meldt de site dus dat het om een extraction-shooter gaat. Spelers doen een fictionele plek die aan Alaska doet denken genaamd Alashnica aan. Daar moet men op zoek naar materialen om te overleven. Zo moeten er vijanden worden gedood om items te maken en kunnen er onderdelen voor wapens gevonden worden.

Spelers zouden contracten moeten aannemen en klaren om levels omhoog te gaan. Daarbij zou er een Hideout zijn die dienst doet als een thuisbasis en waar men wapens en items veilig kan opslaan. Als men deze locatie niet tijdig bereikt en sterft op het slagveld, verliezen spelers alles wat men bij zich droeg. Het spel zou zowel alleen als in teamverband gespeeld kunnen worden.

Volgens Insider Gaming moet de Far Cry-game ergens voor Far Cry 7 verschijnen. Er zou een interne releaseperiode van april 2025 aangehouden worden. Hoe dan ook zijn beide games nog niet officieel aangekondigd.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou