Gerucht: Far Cry 7 speelt zich in Ierland af

Gerucht: Far Cry 7 speelt zich in Ierland af

Officieel is de game nog altijd niet aangekondigd

Volgens nieuwe geruchten zou het het nog onaangekondigde Far Cry 7 zich wel eens in Ierland kunnen afspelen.

Insider j0nathan, die eerder al op voorhand correcte informatie over Ubisoft-games heeft uitgelekt, hint daar naar. Hij plaatste een aantal foto's en illustraties - waaronder een '7' en een foto van Oscar-winnaar Cillian Murphy. Even later benadrukt de insider dat dit niet betekent dat Murphy een rol krijgt in de game. In plaats daarvan, zo speculeren volgers, zou hij wel eens kunnen hinten naar Ierland als locatie van de game - daar komt de acteur immers vandaan.

Vorig jaar gingen er al geruchten over de zevende Far Cry-game, die de codenaam Project Blackbird zou dragen. De game zou draaien om een groepering genaamd Sons of Truth, dat een rijk gezin heeft gekidnapt. De speler wordt er op uitgestuurd om dit gezin te redden en de Sons of Truth uit te schakelen.

Een uniek element van de game zou een timer zijn, die op moment op 72 in-game uren - of 24 echte uren - staat. De bedoeling is om de missie binnen die tijdspanne te klaren, al zou de tijd stopgezet worden op bepaalde locaties, zoals safehouses. Het verhaal zou daarbij non-lineair zijn - zo bepaalt de speler zelf in welke volgorde gezinsleden worden gered en kunnen sommige gezinsleden zelfs sterven, wat invloed zou hebben op het verhaal. Meer uitgelekte informatie is in dit artikel te vinden.

Hoe dan ook heeft Ubisoft nog niet officieel Far Cry 7 aangekondigd. Op 10 juni houdt het bedrijf een nieuwe Ubisoft Forward-presentatie - mogelijk komt de game daar voorbij.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Klinkt verschrikkelijk... niet dat het in Ierland is. Maar het concept.

1
test

Mee eens. Nu Schrik ik zelf niet weg van 'geweld' in een game, 'k bedoel bijv. World of Warcraft is 1 groot elimineer feest als je er op let. Maar het voelt toch als 2 totaal verschillende werelden. De een laat je de ruimte om te relativeren DAT het fantasie en een game is. De ander (far cry) schurkt veel dichter tegen de ziekelijke werkelijkheid aan en die grens vervaagt tot bijna onzichtbaar. Het zou zomaar een echt scenario kunnen zijn. En het lijkt wel of de farcry serie steeds verder de grens opzoekt hierin. Niet mijn kostje in ieder geval.

0

"Een uniek element van de game zou een timer zijn, die op moment op 72 in-game uren - of 24 echte uren - staat. De bedoeling is om de missie binnen die tijdspanne te klaren" Ik heb echt een broertje dood aan missies met een timer, dit klinkt heel ruk.

1

Aanbevolen voor jou