Gerucht: Destiny 3 is mogelijk in ontwikkeling

Gerucht: Destiny 3 is mogelijk in ontwikkeling

Game zou onder de projectnaam Payback worden ontwikkeld

Een insider die onlangs nog correcte informatie heeft uitgelekt, claimt dat Bungie aan Destiny 3 werkt.

Op Reddit plaatst een anonieme insider regelmatig geruchten rondom Destiny. De leaker in kwestie vertelde afgelopen februari al over een nieuwe subklasse genaamd Prismatic. Deze werd eerder deze week officieel aangekondigd.

Logischerwijs pluizen Reddit-bezoekers de andere opmerkingen van deze insider sindsdien uit. Zo heeft hij ook gezegd (via Eurogamer) dat Destiny 3 in ontwikkeling is onder de projectnaam Payback. Hij claimt deze informatie van voormalige werknemers van Bungie te hebben vernomen.

Volgens de insider zullen klassen niet meer bestaan in Destiny 3, en kunnen spelers in plaats daarvan hun personage al spelenderwijs omvormen tot wat het beste bij hun speelstijl past.

In een nieuwe post op Reddit benadrukt de insider dat zijn informatie correct is. "Het gaat echt om Destiny 3. Geen grote dlc, geen vernieuwde versie van Destiny 2. Destiny 3 betreft een compleet nieuwe game binnen de franchise." Hij claimt daarnaast dat de derde game in de reeks al minstens vanaf de Witch Queen-dlc in ontwikkeling is.

Officieel heeft Bungie nog geen derde Destiny-game aangekondigd, maar het bedrijf, dat inmiddels onderdeel uitmaakt van PlayStation Studios, heeft meermaals gemeld dat het de franchise voorzet na het op 4 juni te verschijnen The Final Shape. Bungie werkt daarnaast ook aan een nieuwe Marathon-game.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd hoe vernieuwend deel 3 gaat zijn dan. Hopelijk niet weer een upgraded versie van het vorige deel met content dat net zo goed een DLC had kunnen zijn. Snap sowieso niet helemaal wat het nut is van een nieuw deel tenzij het bijvoorbeeld technologisch een grote stap is die in de vorige engine niet kon. Gezien de geschiedenis van D1 en D2 betwijfel ik dat echter. Je gaat vermoedelijk weer een broodmagere base game krijgen met weinig content totdat er een hele lading aan betaalde DLC en seasonpasses zijn geweest voordat het pas echt de moeite waard is.

0

"Het gaat echt om Destiny 3. Geen grote dlc, geen vernieuwde versie van Destiny 2. Destiny 3 betreft een compleet nieuwe game binnen de franchise." Staat LETTERLIJK in t artikel he.

-1
test

Ja, en? Dat is wat de beste persoon zelf aangeeft. Dat neemt niet weg dat Destiny 3 niet gewoon een karige base game gaat zijn die pas de moeite waard is na een lading dlc en seasonpasses. Dat was het geval bij zowel D1 als D2.

1

Ja dat staat er, maar wat betekent dat concreet? Gokje, het wordt een zelfde type looter shooter, zal zeer waarschijnlijk hetzelfde spelen met wellicht een paar nuances. Ik denk dat we er wel vanuit kunnen gaan het voor 80%, misschien zelfs wel meer, gelijk zal zijn aan Destiny 2. Wanneer gaat Destiny 3 geen 'vernieuwde versie' zijn van Destiny 2?

0
test

@KLOPTNIETWATJEZEGT precies. Hopelijk hebben ze iets van D1 en D2 kunnen leren en helpt het dat ze nu onder een andere uitgever zitten. Ik hoop het.. Bungie had echt magie in de Halo tijd. Het was een van die ontwikkelaars die echt passie voor games had en zelf ook gamers waren. Veel van die key personen zijn echter al lang weg. Ik hoop echt op een game die weer in de buurt komt van hun games uit die tijd. Instant buy voor mij dan.

0

Aanbevolen voor jou