Gamescom Opening Night Live richt zich niet op nieuwe gameaankondigingen

Gamescom Opening Night Live richt zich niet op nieuwe gameaankondigingen

In plaats daarvan moeten er updates van al aangekondigde spellen gegeven worden

De Gamescom Opening Night Live-show die aankomende dinsdag wordt uitgezonden richt zich volgens organisator en presentator Geoff Keighley niet op het onthullen van nieuwe games.

Dat meldt hij aan VGC. Hij laat daarbij weten dat de aankomende liveshow vooral draait om het geven van updates van eerder aangekondigde spellen. "Het wordt een spannende show met nieuwe blikken op aankomende games zoals Alan Wake 2 en Black Myth: Wukong. Deze editie draait minder om het aankondigen van compleet nieuwe projecten, en meer om het geven van updates over de grootste games die binnen een jaar verschijnen."

Elk jaar wordt Gamescom Opening Night Live op de vooravond van Gamescom in Keulen gehouden. Op dinsdag 22 augustus om 20:00 uur is het weer zover. De show van vorig jaar vulde ongeveer twee uur en bevatte meer dan 35 games.

Wat Keighley betreft is het niet meer dan logisch dat Gamescom zo populair is, ook bij de vele bezoekers die er elk jaar op af komen. "Het gevoel van gemeenschap op Gamescom is zo uniek en krachtig - er is nergens ter wereld iets vergelijkbaars. Zelfs voordat ik met Opening Night Live betrokken was, hield ik er van om op Gamescom langs te komen, omdat er zo'n grote focus ligt op de spelers en de gemeenschap."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als we de release datum voor Helldivers 2 krijgen ben ik al tevreden.

1
test

Sony is niet aanwezig, dus acht het kleine kans dat ze wat melden daar. Maaar het kan altijd dat er een video tusssen zit maar gok dat dat op de rumored ps show later dit jaar word gemeld.

0

Aanbevolen voor jou