Final Fantasy 7-schrijver: Stop met verzoeken om personages te doden

Final Fantasy 7-schrijver: Stop met verzoeken om personages te doden

Kazushige Nojima werkt op dit moment aan Rebirth

Kazushige Nojima, de medeschrijver van Final Fantasy 7 en de hoofdschrijver van de remake en het aankomende vervolg Rebirth, krijgt veel verzoekjes van gamers om bepaalde personages in de remaketrilogie te doden.

Op X meldt Nojima vrij vertaald (via VGC) het volgende: "Ik schrijf elk personage met liefde. Je bent vrij om je eigen mening er op na te houden, maar stop alsjeblieft met mij berichten sturen waarin wordt gevraagd of ik personages kan wissen of doden. Ik wil niet teveel van jullie blokkeren of muten, en wil mijn account niet vergrendelen." Om welke personages het precies zou gaan is niet bekend.

Final Fantasy 7: Rebirth is het tweede deel van de remake van de klassieke rpg Final Fantasy 7. Aan het einde van het paar jaar geleden uitgekomen eerste deel verlaten de helden van de game de stad Midgar. In de oorspronkelijke game is dat het moment dat spelers de open wereld betreden. Rebirth verschijnt op 29 februari 2024 op PlayStation 5. De game is minstens drie maanden exclusief verkrijgbaar op dat platform.

Square Enix, de uitgever van de Final Fantasy-reeks, maakte gisteren ook diens cijfers voor het fiscale kwartaal dat eindigde op 30 september bekend. Het bedrijf zag een daling in winst ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, ondanks een stijging in verkoop dankzij games als Final Fantasy 16. Vooral de zwakke yen valt aan de daling te wijten, alsmede het feit dat er dit jaar geen uitbreiding op de populaire mmo Final Fantasy 14 is uitgekomen. De volgende uitbreiding, Dawntrail, verschijnt pas in 2024.

Final Fantasy 7 Rebirth

Final Fantasy 7 Rebirth kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou