Gamers bedreigden pasgeboren kind van The Last of Us 2-actrice Laura Bailey

Gamers bedreigden pasgeboren kind van The Last of Us 2-actrice Laura Bailey

'Het heeft me geleerd om een bepaalde afstand te bewaren'

The Last of Us-fans hebben het pasgeboren kind van stemactrice Laura Bailey bedreigd vanwege haar rol in The Last of Us: Part 2.

Dat onthult Bailey in Grounded 2: Making The Last of Us Part 2, een documentaire over de ontwikkeling van de game die eind vorige week live ging. Bailey vertolkte de rol van Abby, een belangrijk personage in de game die niet bij iedereen in goede aarde viel.

In de documentaire laat de zichtbaar geëmotioneerde actrice weten dat ze door de rol online lastig werd gevallen door sommige fans. "De ergste bedreigingen werden naar de politie gestuurd zodat ze er zeker van konden zijn dat het niet van iemand kwam die dichtbij woonde."

Ze vervolgt: "Ze bedreigden mijn zoon die gedurende dit alles was geboren. Dat was moeilijk. Maar het heeft me geleerd om een bepaalde afstand te bewaren."

View post on X

In de documentaire onthulde Naughty Dogs Neil Druckmann tevens dat er een "concept" is voor een derde The Last of Us-game. Aangezien hij het over een concept heeft, is het waarschijnlijk dat deze mogelijke derde game nog jaren op zich laat wachten. Velen vermoeden dan ook dat Naughty Dog ondertussen aan een andere game werkt. Hieronder kan de complete documentaire bekeken worden.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

tja wat een wereld. Zoveelste bericht van bedreigingen en dan moet je ook nog weten dat het merendeel niet eens genoemd word in de media.

1
test

Gaat echt nergens meer over en het wordt helaas steeds erger. Trieste wereld waar we in leven.

4

Aanbevolen voor jou