Fysieke versie Marvel's Spider-Man 2 kampt met installatieproblemen

Fysieke versie Marvel's Spider-Man 2 kampt met installatieproblemen

Vooral in Europa maken gamers melding van het probleem

Diverse PlayStation 5-eigenaren claimen de fysieke versie van Marvel's Spider-Man 2 niet te kunnen installeren.

Getroffen gamers maken hier melding van op plekken als Reddit. Zij hebben een fysiek exemplaar van het vrijdag uitgekomen spel gekocht, en de installatie blijft vervolgens hangen op 36 procent. De spelers geven aan dit nooit eerder meegemaakt te hebben, en het lijkt dan ook om een probleem met de game en niet de console te gaan. Het probleem lijkt zich vooral in Europa voor te doen.

Er is op dit moment voor zover bekend geen oplossing. PlayStation en Insomniac Games hebben nog niet op het voorval gereageerd, al is dit waarschijnlijk een kwestie van tijd.

Marvel's Spider-Man 2 verscheen afgelopen vrijdag op PlayStation 5. Zowel Peter Parker als Miles Morales belangrijke rollen in de game - mensen kunnen schakelen tussen de twee helden. Beide Spider-Mans hebben ook nieuwe moves. Spelers verkennen niet alleen Manhattan, maar ook Queens en Brooklyn in de game.

Erik Nusselder beloonde game met een 8: "Spider-Man 2 is een vervolg volgens het boekje. Het biedt meer van alles wat in de vorige delen zo goed werkte. Dat levert een ontzettend goed en vloeiend speelbaar spel op waar het plezier vanaf spat, maar Insomniac maakt vaak wel de allerveiligste keuzes, waardoor de game niet vaak verrast."

Insomniac gaf eerder deze week aan dat New Game Plus en de mogelijkheid om missies opnieuw te spelen op een later moment aan de game wordt toegevoegd via een update.

Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gelukkig digitaal gekocht! Veel fijner.

2
test

Hier geen last van, want IK HEB 'M NOG STEEDS NIET BINNEN!!! Bedankt, PrutsNL!

1
test

Jij ook al? Bij mij zou die vrijdag binnenkomen. Vrijdagochtend om 05:00 de melding :"We hebben het tijdsvak niet gehaald. Hij komt morgen tussen 08.00 en 18.00". Zaterdagavond 18:00: "We hebben het tijdsvak niet gehaald. We proberen hem voor 22.00 te berzorgen." Om 19.00 de melding dat die in m'n brievenbus zou liggen. Maar helemaal niets te vinden. Uit ellende heb ik hem maar via PSN gekocht en BOL.com hierover gemaild.

1
test

Das kak man, ik kreeg er twee van bol.com binnen.

0
test

Geef mijn kopie dan eens heel snel terug! :P

1
test

Zal wel willen maar ze hebben me ook 2 x berekend dus jou word weer opgehaald door bol ;)

1

Aanbevolen voor jou